Meteorologii Accuweather anunță cinci zile istorice în România. Temperaturi și fenomene neobișnuite în București și în restul țării

eduard

Miercuri, 31 ianuarie, vom avea mult soare în București, cu maxime de 8 grade Celsius și minime de -4 grade Celsius.

Joi, 1 februarie, temperaturile urcă până la 10 grade, cu minime de -3 grade.

Vineri, 2 februarie, vom avea maxim 5 grade în Capitală și minima va fi de -3 grade.

Sâmbătă, 3 februarie, românii se vor bucura de 9 grade Celsius, cu o minimă de -1 grad.

Și iată că duminică, 4 februarie, temperaturile vor ajunge, în Capitală, la 12 grade Celsius.

Meteorologii Accuweather anunță un februarie 2024 istoric în România. Temperaturi și fenomene ANORMALE în București și în restul marilor orașe
Meteorologii Accuweather anunță un februarie 2024 istoric în România. Sunt prognozate temperaturi și fenomene anormale în București și în restul marilor orașe.

Conform prognozei meteo făcute de meteorologii Accuweather, în luna februarie 2024 aproape că nu avem deloc parte de zăpadă. Citește continuarea aici…

AccuWeather Inc., o istorie de 61 de ani
AccuWeather Inc. este o companie media americană din sectorul privat care furnizează servicii comerciale de prognoză meteo în întreaga lume.

AccuWeather a fost fondată în 1962 de Joel N. Myers, pe atunci un student absolvent al Universității de Stat din Pennsylvania, care lucra la un master în meteorologie. Primul său client a fost o companie de gaze din Pennsylvania. În timp ce își conducea compania, Myers a lucrat și ca membru al facultății de meteorologie din Penn State. Compania a adoptat numele „AccuWeather” în 1971.

AccuWeather are sediul în Ferguson Township, chiar în afara State College, Pennsylvania, cu birouri la 80 Pine Street din districtul financiar din Manhattan, pe lângă Wichita, Kansas și Oklahoma City, Oklahoma. La nivel internațional, AccuWeather are birouri în Montreal, Tokyo, Beijing, Seul și Mumbai.

În iulie 2021, AccuWeather a anunțat un canal exagerat însoțitor, AccuWeather Now, care se va concentra în principal pe videoclipuri virale și conținut pe rețelele sociale partajat.

Echipa Accuweather, în doliu
Carl Babinski, un angajat de marcă al Accuweather, timp de 30 de ani, a murit sâmbătă, 13 ianuarie 2024, la vârsta de 53 de ani. Contribuția sa la Accuweather a fost semnificativă, iar impactul asupra clienților și colegilor, de nemăsurat. „Îi vom simți lipsa și suntem alături de familia sa îndurerată”, au declarat oficialii Accuweather, după anunțul morții lui Carl Babinski.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu