Zodia care află un adevăr dur. Mariana Cojocaru, previziuni complete: Vine o perioadă foarte complicată pentru aceşti nativi

eduard

Astrologul Mariana Cojocaru anunţă că unii nativi ar trebui să fie vigilenţi în următoarea perioadă la tot ce se întâmplă în jurul lor.

Previziuni astrologice zodia Fecioară

Potrivit astrologului, nativii zodiei Fecioară trebuie să fie atenți în primul rând la starea lor de sănătate, iar apoi la alte persoane.

Oamenii din jurul lor nu sunt tocmai ceea ce par şi încearcă să îi lucreze pe la spate. Mai mult decât atât, în zilele următoare vor ieşi la iveală secrete, trădări, dar și alte probleme la care aceşti nativi nu s-ar fi gândit niciodată.

„Și cu Venus, și cu Lilith în aceeași barcă! Atenție mare la probleme ale aparatului digestiv, atenție mare la ochii alunecoși și atenție la ce vi se pregătește! Pot exista secrete, pot ieși la lumină lucruri de care nici nu bănuiți. Unele pot ține de nemulțumiri, probleme și trădări”, spune Mariana Cojocaru.

Nici Balanțele nu au parte de zile ușoare. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar fi bine să se pregătească pentru răniri dureroase, constrângeri, dar și obstacole.

Potrivit Marianei Cojocaru, viaţa sentimentală este vizată direct. Pot exista perioade bune, dar şi rele, astfel, cei născuţi sub acest semn zodiacal sunt sfătuiţi să fie pregătiţi pentru orice.

„Greu, obstacole, constrângeri, răni dureroase, unele chiar ascunse pe suflet, mocnite la unii. La unii vin pe latură sentimentală, la alții pe asocieri și parteneriate. Totul trebuie sau trebuia studiat și analizat, ca să nu ajungeți în această situație. E o perioadă în care un ochi plânge și altul râde”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru, potrivit news18.ro.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu