Zarug și Lorelei Bratu au încălcat contractul Asia Express. Ce au decis producătorii emisiunii

0

Zarug și Lorelei Bratu au încălcat contractul Asia Express. Ce au decis producătorii emisiunii

Lorelei și Zarug au constituit una dintre cele mai simpatice și mai populare echipe din acest sezon Asia Express. Deși au fost eliminați, aceștia au stârnit simpatie printre ceilalți concurenți, cu firile lor joviale, dar au și devenit unii dintre preferații publicului emisiunii.

Lorelei și Zarug au fost eliminați încă din ediția difuzată pe 20 octombrie, părăsind competiția după cea de-a cincea etapă, ultima de pe teritoriul Turciei. Nominalizați pentru a pleca din competiție, prin votul celorlalți concurenți, au fost Patrizia Paglieri și Francesco, Lidia Buble și sora sa, Estera, și echipa formată din veselii Zarug și Lorelei Bratu.

Numeroșii fani ai echipei Zarug & Lorelei Bratu și-au exprimat nemulțumirea față de eliminiarea concurenților preferați, ba chiar au criticat dur atitudinea avută de Irina Fodor și echipa de producție față de aceștia și declarațiile prezentatoarei în fața celorlalți concurenți.

Spre deosebire de momentele precedente în care echipele au fost eliminate, Zarug & Lorelei Bratu nu au mai avut parte la finalul probelor de reîntâlnirea cu echipele care rămân în cursă deoarece echipa de producție a luat decizia de a nu-i mai aștepta pe cei doi ca să termine probele.

„Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că o să plecăm în această formație. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni’, a declarat Irina la finalul ediției. „Nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei, pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi aici pentru ei”, a încheiat Irina Fodor.

Faptul că Zarug și Lorelei Bratu au încă regulile stabilite prin contract ar fi putut duce la o sancționare a acestora din partea producătorilor, sancționare de natură financiară. Însă acest lucru nu s-a întâmplat. Potrivit surselor impact.ro, o comisie întrunită împreună cu departamentul juridic al Antenei 1 a stabilit ca aceștia să nu fie totuși penalizați pentru că au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din emisiune.

Conform sondajelor și al succesului înregistrat de Zarug și Lorelei în timpul minutului de aur, cei doi coechipieri s-au bucurat de o notorietate la fel de mare precum echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea, în sezonul trecut. Totodată, producătorii au apreciat prestația lui Zarug și Lorelei, astfel că telespectatorii ar putea să îi revadă la un moment dat pe micile ecrane, într-o colaborare cu postul de televiziune.