Vladimir Putin, de nerecunoscut! Anunț de ultim moment despre liderul de la Kremlin: Nu-mi vine să cred

eduard

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, se plânge că nu mai e recunoscut de colegii săi. El a spus că asta se întâmplă ocazional, atunci când se vede cu colegii săi de clasă sau de la universitate.
Liderul de la Kremlin se plânge că nu-l mai recunosc colegii
Vladimir Putin a spus că, ocazional, când se întâlnește cu foștii săi colegi de clasă sau cu colegii de facultate, aceștia se uită la el și spun: „Nu-mi vine să cred, ești chiar tu sau nu ești tu?”.

Președintele rus s-a plâns că vechii săi prieteni „nu-l mai recunosc”, pe fondul zvonurilor potrivit cărora acesta folosește în mod regulat dubluri de corp.

În vârstă de 71 de ani, Putin a declarat în fața unei audiențe din îndepărtata Chukotka că atunci când se vede cu colegii de școală și de universitate, aceștia nu cred că este chiar el.

„Când mă întâlnesc [foarte ocazional] cu colegii mei de clasă sau cu colegii de la universitate, se uită adesea la mine și spun – „Nu-mi vine să cred, chiar tu ești sau nu ești tu?”. Vedeți, o persoană nu știe întotdeauna cum s-ar comporta atunci când se află la un anumit nivel de responsabilitate”, a spus liderul de la Kremlin, potrivit Mirror.

Un academician cunoscut susține că Vladimir Putin e mort
Dr. Valery Solovey, un fost profesor la prestigiosul Institut de Relații Internaționale din Moscova, care susține că Vladimir Putin este mort și a fost înlocuit în totalitate de dubluri, a profitat de acest comentariu.

„Așa-numitul „Putin” s-a plâns public că prietenii săi nu-l mai recunosc și credeau că au de-a face cu o sosie”, a spus acesta.

Solovey, care a predat cândva viitorilor spioni și diplomați ruși, a fost provocat de un intervievator de top al televiziunii ucrainene, Dmitri Gordon, în legătură cu afirmațiile sale extraordinare și bizare, potrivit cărora Putin a murit în octombrie 2023, cu trupul său ascuns într-un congelator, în timp ce șeful său de securitate Nikolai Patrușev conduce în secret Kremlinul.

Un Gordon neîncrezător l-a interogat întrebându-l dacă Vladimir Putin „este în congelator sau este viu și sănătos”. Academicianul a ripostat spunând că „este în congelator”.

„A fost mutat în decembrie într-un frigider nou … într-unul conceput pentru a stoca cadavre. Aceasta este singura schimbare care i se aplică după moartea sa [în octombrie]. Nu au existat alte schimbări. Așadar, toate informațiile pe care vi le-am dat rămân aceleași … Și nu există nicio șansă ca el să fie înviat”, a mai spus Solovey.

Decesul său ar urma să fie anunțat anul acesta
El prezice că în cursul acestui an va fi anunțată moartea lui Vladimir Putin, iar ministrul agriculturii, Dmitri Patrușev, în vârstă de 46 de ani, numit până atunci prim-ministru, îi va succeda. Dmitri Patrușev este fiul lui Nikolai Patrușev, în vârstă de 72 de ani, secretar al puternicului consiliu de securitate rusesc.

Între timp, Statele Unite, Ucraina și șase aliați au acuzat miercuri Rusia că a folosit rachete balistice și lansatoare nord-coreene într-o serie de atacuri aeriene devastatoare împotriva Ucrainei, încălcând astfel sancțiunile ONU.

Declarația lor comună, emisă înaintea unei reuniuni a Consiliului de Securitate privind Ucraina, a citat utilizarea armelor nord-coreene în timpul valurilor de atacuri din 30 decembrie, 2 ianuarie și 6 ianuarie și a afirmat că încălcările au sporit suferința poporului ucrainean, „susțin războiul brutal de agresiune al Rusiei și subminează regimul global de neproliferare”.

Lasă un comentariu