Vlad Pascu se confruntă cu simptomele sevrajului după gratii. Trece prin stări de plâns, manifestă agresivitate și are o singură cerință constantă

eduard

Vlad Pascu se confruntă cu simptomele sevrajului după gratii. Trece prin stări de plâns, manifestă agresivitate și are o singură cerință constantă. Iată detaliile!

Vlad Pascu se confruntă cu simptomele sevrajului după gratii
Conducătorul auto sub influența drogurilor, responsabil de decesul a doi tineri la 2 Mai, se confruntă acum cu simptomele neplăcute ale sevrajului. Deprins cu substanțele la care organismul său era obișnuit, Pascu prezintă semne tipice ale sevrajului și manifestă un comportament distinct. Conform unor informații provenite din surse, starea lui Pascu se înrăutățește treptat. Refuză să mănânce, are dificultăți în a dormi și comportamentul său devine tot mai agresiv.

Raportul toxicologic dezvăluie că șoferul care era sub influența drogurilor în momentul tragediei de la 2 Mai consumase anterior 6 tipuri de substanțe, identificate în sângele său prin analize.

Trece prin stări de plâns, manifestă agresivitate și are o singură cerință constantă
Experții indică faptul că aceste substanțe ar putea constitui un amestec similar cu conceptul de Spedball, care constă din două droguri ce stimulează sistemul nervos central și un altul cu efecte depresive, ce contrabalansează efectele celorlalte două.

Printre consecințele acestui amestec se numără stări de dezorientare, pierderea controlului, distorsionări ale auzului și vederii. Nu este de mirare că, după accident, Pascu a făcut afirmații precum că a văzut o pasăre sau că a lovit o vacă.

Se pare că Pascu, consumator de droguri încă din adolescență, prezintă acum simptome de sevraj în timpul detenției. El se confruntă cu dureri fizice intense, refuză să mănânce, are dificultăți în a dormi și manifestă agresivitate față de polițiști, insistând să primească ciocolată.

Sursele afirmă că ritmul cardiac al lui Pascu este considerabil crescut, iar transpirația îi curge în abundență. Chiar dacă a discutat cu avocatul său, starea sa mentală este confuză și discursul său este incoerent. El exprimă dorința de a se întoarce acasă, fără a conștientiza gravitatea acțiunilor sale. Pascu insistă obsesiv să i se aducă ciocolată, conform surselor din Cancan.

„Acuză dureri abdominale și articulare, nu doarme absolut deloc și nici nu mănâncă, este extrem de agitat. Are momente în care plânge și momente în care devine agresiv verbal. I s-a făcut o evaluare psihiatrică, iar un medic îl supraveghează. Durerile fizice date de sevraj sunt reale, iar astfel de pacienți trebuie monitorizați atent.

Are pulsul foarte mare și transpiră abundent. A stat de vorba cu avocata sa, dar nu este lucid și nici nu are un discurs lucid. Spune că vrea acasă, nu este conștient de gravitatea faptelor sale. Cere ciocolată tot timpul!” arată sursele Cancan.

Lasă un comentariu