Viviana Sposub, totul despre relația cu Andreea Bălan și fetițele lui George Burcea: „Sunt dată în judecată pentru că mă folosesc de imaginea copiilor”

0

Amenințată cu tribunalul de Andreea Bălan, Viviana Sposub ia atitudinte în noul scandal. După ce weekendul trecut Viviana și George Burcea și-au petrecut timpul cu fetele actorului, iar concurenta de la Bravo, ai stil! și au publicat mai multe imagini, Andreea Bălan ar fi amenințat-o pe aceasta cu tribunalul pentru că, se pare că, nu este de acord ca cele mici să își petreacă timpul cu iubita tatălui lor.

Amenințată cu tribunalul de Andreea Bălan, Viviana Sposub ia atitudinte în noul scandal. Sătulă să fie amenințată din toate părțile, atât de Andreea Bălan, cât și de fanii acesteia, care sunt de părere că ea este motivul divorțului lui George Burcea de fosta lui soție, Viviana a decis să ia atitudine și a postat un mesaj foarte lung pe rețelele de socializare în care explică care este, de fapt, implicarea ei în despărțirea celor doi.

„Pentru a clarifica și situația despre care se tot vorbește în presă în acest moment, vă voi lăsa aici câteva rânduri… Voi începe prin a face un rezumat pentru cine nu cunoaște toată situația:

De mai bine de 1 an sunt într-o relație cu un bărbat care trece printr-un divorț, având cu fosta parteneră 2 copii.

Despărțirea actualului meu iubit de fosta parteneră a avut loc în Februarie 2020. Ea și-a refăcut viața la scurt timp, mai exact, în mai 2020. Eu l-am cunoscut pe iubitul meu în data de 7 August 2020, ulterior începând o relație.

Totul clar până aici? S-a clarificat treaba cu spartul de case, furatul de soț? Perfect! Mergem mai departe!

Având în vedere faptul că noi doi am început relația în cadrul unui Reality Show, eu nu am știut cum va decurge viața de cuplu atunci când ne vom întoarce în societate. Am înțeles la scurt timp după venirea din Fermă că pentru partenerul meu, copiii sunt cea mai mare prioritate.

În fiecare Weekend (mai exact, de vineri până duminică), cu foarte puține excepții, partenerul meu a petrecut timp cu cei doi copii în casa fostei soții.

Lucrul acesta a fost stabilit și înțeles de ambele părți, totul spre binele copiilor. Eu am cunoscut fetițele în data de 24 Aprilie 2021, ele cunoscându-l deja pe partenerul mamei și cunoscând exact relația dintre cei doi‘, a mărturisit Viviana pe rețelele de socializare.

Când a decis Andreea Bălan că Ella și Clara își pot sta acasă la George Burcea

Amenințată cu tribunalul de Andreea Bălan, Viviana Sposub ia atitudinte în noul scandal. Mai mult decât atât, ea a mai explicat și faptul că fosta soție a iubitului ei luase decizia că Ella și Clara își pot petrece weekend-urile acasă la tatăl lor cu o lună înainte ca ea să îl cunoască.

„În data de 10 Iulie, mama fetițelor a decis că ele pot petrece cele 3 zile pe săptămână alături de tată, în afara locuinței acesteia. Astfel că cele două fete au început să vină atât la locuința tatălui, cât și în locuința mea, mama fiind de fiecare dată înștiințată de aceste detalii.

Repet, până la 10 Iulie, tatăl a fost prezent Weekend de Weekend la locuința fetițelor, cu foarte mici excepții (vorbesc aici de toată perioada de când noi doi formăm un cuplu, nu fac afirmații despre perioada în care eu nu existam în viața lui).

Orgoliul de femeie este mare, iar singura doleanță a fost să nu se posteze poze în 4 cu noua prezență feminină’ din viața fetițelor. Dorință care a fost înțeleasă și respectată, tocmai, pentru bunul mers al lucrurilor’, a mai precizat Viviana.

Ce s-a întâmplat, până la urmă, în weekendul „cu probleme’

Viviana și-a continuat explicațiile, povestindu-le fanilor ce s-a întâmplat, de fapt, în weekendul trecut. Ea lasă de înțeles că Andreea Bălan a exagerat toată situația.

„Deși sunt mici, fetițele înțeleg că mami si tati s-au despărțit si că fiecare are alt partener. Ele se bucură de iubire din două părți, ceea ce este absolut minunat.

O mamă își poate lăsa puii pe mâna altcuiva doar atunci când are deplină încredere. Iar atunci când vorbim de 3 zile consecutive, această idee este și mai mult susținută.

Voi nu aveți de unde să știți toate detaliile pentru că vi se prezintă întotdeauna doar o parte a poveștii. Și e drept, eu nu am vorbit niciodată până acum. Tocmai, pentru că am vrut ca lucrurile să decurgă frumos, fără supărări, și poate că aici am greșit.

Dar având în vedere că acești doi copii minunați sunt lăsați în grija noastră, a mea și a partenerului meu. Mănâncă din mâna noastră, își petrec timpul alături de noi, dorm cu noi, le facem băiță, nu putem trage decât concluzia că există încredere. La urma urmei acești copii au DOI părinți! Deci deciziile trebuie să fie luate de ambii!

Ella a dorit să facă o petrecere înainte de ziua ei de naștere

Copiii se simt bine si asta e cel mai important! Acesta trebuie să rămână scopul ambelor tabere! Fata cea mare și-a dorit în mod special să facă o mini petrecere înainte de ziua ei de naștere la mine acasă, împreună cu noi doi, ceea ce s-a și întâmplat. Dar voi nu aveți de unde să știți asta!

Voi primiți doar informația că tatăl nu a fost prezent la aniversarea de 5 ani (petrecere la care prezența tatălui a fost total interzisă, indiferent de insistențele acestuia și de insistențele copilului).

Foarte mulți mă blamați, îmi reproșați că nu e treaba mea, că nu ar trebui să mă bag. Și nu am vorbit niciodată despre acest subiect până acum. Dar… până la urmă tot ce v-am expus mai sus este viața mea.

Eu îmi fac programul în funcție de venirea fetelor la noi. Ele fac parte din viața mea! Pentru că ele fac parte din tot ce înseamnă partenerul meu! Iubirea pe care i-o port lui, le-o port și fetelor. Chit că unii nu pot înțelege asta. Sunt o grămadă de oameni care trec prin situații asemănătoare, parteneri/partenere care au relații/căsnicii având copii cu alți parteneri. Lucrurile trebuie să funcționeze pentru binele celor mici!

La ultima vizită a fetițelor, partenerul meu a făcut niște stories cu acestea, etichetându-mă și pe mine. Le-am repostat cu mult drag, acolo apărând doar fetițele jucându-se (doleanța expusă mai sus fiind respectată: să nu apărem toți 4 în poze)‘, a mai spus Viviana.

De ce a decis Viviana să nu mai tacă

Acuzată că se folosește de imaginea fetițelor, Viviana și-a dorit să clarifice lucrurile și la acest capitol. Ea este de părere că Andreea Bălan le-a transformat pe cele mici în persoane publice.

Dar cum ziceam, orgoliul de femeie e mare! La puțin timp distanță am fost sunată de către avocata mamei și înștiințată că sunt dată în judecată pentru că mă folosesc de imaginea copiilor’.

Cred că citind toată istorisirea, puteți înțelege dezamăgirea pe care am simțit-o. Stăteam cu telefonul la ureche și pregăteam băița fetelor. Ăla a fost momentul în care am decis să nu mai tac! Să spun ce am pe suflet, într-un mod diplomat, desigur. Cine a spus că oamenii buni sunt luați de proști, mare adevăr a grăit!

Concluzia o trageți voi! Eu am vrut doar să aduc în atenția voastră detalii neștiute până acum care fac diferența în situația de față. Deocamdată astea sunt lucrurile pe care vi le pot expune, asumându-mi, desigur, riscul de a începe o adevărată avalanșă de reacții, atât din partea mamei, cât și din partea voastră.

Ceea ce vă sfătuiesc este să deschideți larg ochii și să ascultați mereu ambele părți ale poveștii. Dreptatea nu se află niciodată la persoana care pozează de fiecare dată în victima supremă’! Dreptatea este mereu la mijloc!

Hai să fim mai buni și mai înțelepți! Iar femeilor care îmi scriu că se confruntă cu aceleași situații/probleme în actualele relații/căsnicii nu pot să le spun decât că le înțeleg și că le doresc multă răbdare și iubire.

Apropo! Oare ar fi fost mai mulțumită dacă actuala parteneră a fostului soț nu ar fi acceptat/iubit copiii? Oare ar fi fost mai împăcată dacă tatăl s-ar fi dezis de copii și nu s-ar mai fi implicat? De ce nu suntem recunoscători pentru părțile bune ale situației? Oamenii se despart! Peste tot în lume! Contează cum se gestionează mai apoi situația. Mai ales când e vorba de copii.

Viviana: „Mă întreb, oare toți oamenii care le-au postat pe cele două fetițe sunt dați în judecată?’

Luând în considerare faptul că fetițele sunt expuse extrem de mult, iau parte la emisiuni, clipuri video, campanii online, apar pe reviste, una dintre ele având chiar pagină personală de Instagram, ele au ajuns să fie considerate persoane publice pentru că mama le-a croit acest drum. Fetița cea mare chiar mi-a spus de multe ori că vrea să ajungă cântăreață. Deci aceste lucruri o vor putea ajuta dacă ea chiar va decide în viitor că asta vrea să facă.

Foarte mulți oameni din mediul online, și nu numai, le postează pe stories sau în Feed. Iar sute de poze/filmări sunt deja pe internet oferite publicului larg. Mă întreb, oare toți oamenii care le-au postat pe cele două fetițe sunt dați în judecată? Sau problema și durerea e că le-am postat EU? Hai să fim serioși, dacă cineva se folosește de imaginea acestor copii, cu siguranță aia nu sunt eu!

Aceste rânduri nu au fost scrise pentru a lovi în cineva. Ci pentru a vă aduce la cunoștință și cealaltă parte a poveștii. Cred că e cazul să îmi iau apărarea în toată această situație și să fiu sinceră cu voi! 🙏🏼’, a transmis Viviana Sposub.