Vin Ninsorile În Ianuarie 2024 În România. Pe Ce Dată Exactă Vine Iarna În București, Cu Adevărat, Potrivit Meteorologilor Accuweather

eduard

Meteorologii au actualizat prognoza meteo și anunță că vine iarna în România, în luna ianuarie. Potrivit informațiilor furnizate de meteorologii Accuweather, bucureștenii vor vedea din nou fulgi de zăpadă pe data 15 ianuarie.

Accuweather este un site specializat în prognoze meteo și care oferă informații cu privire la starea vremii pe întreg cuprinsul Pământului.

Prognoza meteo pe luna ianuarie

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luna ianuarie. Dacă în prima săptămână a anului, temperaturile vor fi mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului, după 8 ianuarie frigul va pune stăpânire peste România.

Săptămâna 01.01.2024 – 08.01.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice şi nord-vestice.

Săptămâna 08.01.2024 – 15.01.2024

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile nord-estice. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sudice.

Săptămâna 15.01.2024 – 22.01.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordvestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 22.01.2024 – 29.01.2024

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu