Victor Slav și iubita lui, Selina, mire și mireasă în Franța. Fotografii superbe cu perechea în…

eduard

Victor Slav și iubita lui, Selina, au publicat în mediul online mai mult fotografii îmbrăcați în mire și mireasă. Imaginile de pe Instagram au fost surprinse la Chateau De Nainville les Roches din Franța.

Victor Slav și Selina s-au despărțit în toamna anului trecut, după aproximativ trei ani de relație. Un an mai târziu, perechea s-a împăcat și a mers în vacanță în Bulgaria alături de Sofia, fiica lui Victor din căsnicia cu Bianca Drăgușanu.

Victor Slav și Selina, mire și mireasă într-un castel Franța
Pe Instagram, Victor Slav a publicat mai multe imagini cu el și cu Selina în ținute de mire și mireasă. Cu un an în urmă, cuplul s-ar fi despărțit din cauza infidelității Selinei, care ar fi reluat legătura cu un fost iubit.

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Victor Slav a preferat să păstreze discreția în ceea ce privește relațiile sale de cuplu. Prezentatorul TV și modelul au fost căsătoriți din 2013 până în 2014 și împreună au o fetiță, Sofia Natalia, născută în septembrie 2016.

În primăvara anului acesta, Victor Slav confirma că el și Selina s-au despărțit în septembrie 2022. Ulterior, el s-a mutat singur. În septembrie anul acesta, o sursă apropiată celor doi dezvăluia că s-au împăcat și că au mers și într-o vacanță alături de fiica lui Victor, Sofia, dar că încă locuiau separat la acea vreme.

Iubita lui Victor Slav are o relație apropiată cu fiica lui. „Are o atracție fenomenală pentru copii”
În trecut, Victor Slav declara că este un om serios, care se gândește la lucruri serioase, printre care consideră că se numără și nunta. De curând, el și Selina au fost protagoniștii unei ședințe foto spectaculoase în Franța, unde au intrat în rolul de mire și mireasă.

Selina și fiica lui Victor, Sofia, au o relație apropiată. „Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii, care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta”, povestea Victor Slav în trecut. Tot atunci, despre al doilea copil, Victor mai spunea: „Cine știe, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ți mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, și chiar nu-mi mai fac niciun plan. Las lucrurile să meargă așa cum sunt”.

După ce s-a retras din televiziune, Victor Slav a deschis o cafenea în București. Din cauza pandemiei, însă, prezentatorul a închis afacerea. Victor ar mai avea un business cu parfumuri și unul cu brățări.

Lasă un comentariu