Victor Slav, despre căsnicia cu Bianca Drăgușanu: „Ai fost dificilă de la început până la sfârșit” / Ce sentimente există între ei, acum

eduard

Victor Slav i-a dat replica Biancăi Drăgușanu despre relația lor. Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au căstorit în 2013, însă au divorțat la doar un an de la ceremonie. În timpul mariajului, cei doi au devenit părinții unei fetițe, pe nume Sofia. Atât Bianca Drăgușanu, cât și Victor Slav, au declarat mereu unul despre celălalt că au rămas în relații bune și că se ocupă împreună de creșterea fiicei lor. Recent, Victor Slav a fost invitat la show-ul „Detectorul de minciuni”, unde Bianca Drăgușanu i-a pus întrebări, care au scos la iveală detalii necunoscute despre mariajul lor.

Victor Slav i-a dat replica Biancăi Drăgușanu despre relația lor
Una dintre întrebările dificile pe care Bianca Drăgușanu i le-a adresat lui Victor Slav a avut legătură cu personalitatea fostelor sale partenere. Victor Slav nu a putut evita să nu dea un răspuns sincer, așa că i-a mărturisit Biancăi că ea a avut un caracter dificil de la începutul până la sfârșitul relației.

„Bianca Drăgușanu: Ai avut mai multe partenere dificile?

Victor Slav: Tu ai fost dificilă de la început până la sfârșit.

Bianca Drăgușanu: Îți mulțumesc pentru sinceritate.

Victor Slav: Orice relație are niște compromisuri. Nu faci ce vrei tu, când vrei tu, pentru că atunci trebuie să fii singur.

Bianca Drăgușanu: Care dintre partenerele tale au fost cele mai cheltuitoare? Consideri despre mine că sunt o personaă cheltuitoare.

Victor Slav: Da, tu ești o persoană cheltuitoare. Atât timp cât ai luat ceva și poți să-l valorifici e investiție, pe deoparte, pe de altă parte de o investiție în tine, într-adevăr. Dacă ai nevoie de lucrurile alea, pentru că te expui. Au existat în viața mea și persoane cheltuitoare în zadar”, a declarat Victor Slav la Detectorul de Minciuni.

Victor Slav, despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Am avut despărțiri, împăcări”
O altă întrebare care a scos la iveală în ce relații sunt Victor Slav și Bianca Drăgușanu, în prezent, a avut de-a face cu femeile pe care nu le-a putut uita. Slav a declarat că de fiecare dată când a ieșit dintr-o relație a făcut-o pentru că nu mai era îndrăgostit de femeia respectiva. Slav a menționat că au existat totuși și execepții, când a mai acordat o șansă relației și s-a împăcat cu partenera, iar aici a făcut referire la Bianca Drăgușanu.

„Bianca Drăgușanu: Există în viața ta vreo femeie pe care nu o poți uita?

Victor Slav: Nu cred că există vreo persoană în viața cuiva să nu fie uitată. Depinde din ce punct devedere vorbim, dacă vorbm din punct de vedere al sentimentelor eu nu am ieșt niciodată dintr-o relație să mai am sentimente. În momentul în care am ieșit, nu am mai avut sentimente…Sunt anumite relații ce te fac să ieși forțat din acea relație și atunci rămâi cu niște sentimente care se sting pe parcurs. Am avut despărțiri, împăcări, apropo de relația noastră (n.r. – cu Bianca Drăgușanu). În momentul în care am pus punct, nu am mai avut sentimente din acelea, de dragoste, normal că sentimente rămân.„

Victor Slav: „Da, am mințit în relații”
De asemenea, Victor Slav a recunoscut că, în trecut, obișnuia să verifice telefonului iubitei, dar la momentul de față consideră că s-a maturizat și nu mai face așa ceva.

„Victor Slav: Da am mințit în relații. Astea au fost (n.r. – mințea când venea târziu acasă) În relații spui câteodată minciuni ca să eviți discuții acasă. Eu am avut minciuni penibile la care am fost prins. La minciunile alea grele, am mințit cum trebuie.

Bianca Drăgușanu: Verifici telefonul partenerei tale?

Victor Slav: Nu, sigur. Nu verific. Am fost și verificat am avut momente în care am verificat, în momentul de față, am ajuns la un nivel superior și nu verific partenerul.„

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu