Victor Cornea este tătic. Are un băiețel de 10 ani. Primele declarații. Cum a fost primit în familia And

eduard

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni și toată lumea admirat faptul că jucătorul de tenis și-a luat în serios rolul de „tată vitreg’ și pare foarte apropiat de fetele artistei, iar secretul lui a ieșit acum la iveală. Și el este tatăl unui băiețel de zece ani, deci știe foarte bine cum să se comporte cu copiii. Deși preferă să fie discret și să nu facă publice detalii despre viața personală, Victor a vorbit pentru prima dată despre fiul lui, Luca, în vârstă de 10 ani.

Victor Cornea (29 de ani) nu s-a ferit deloc și a mărturisit pentru cancan.ro că într-adevăr este tată tânăr și are o relație foarte bună cu fiul lui, iar acesta deja le-a cunoscut pe Andreea și pe fetițele ei, fiind nelipsit de la toate evenimentele din viața lor. Artista nu a părut deloc deranjată de aspect, ci din contră, în imaginile postate adesea de ea pe rețelele de socializare se află și Luca.

Victor Cornea are un băiat în vârstă de zece ani, despre care nu a vorbit niciodată public până acum. „Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă…

Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră! Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin’, a declarat Victor pentru cancan.ro.

Andreea Bălan l-a cunoscut pe fiul lui Victor Cornea

Jucătorul de tenis a dezvăluit că Andreea Bălan l-a cunoscut deja pe Luca, ba chiar și fetele artistei, iar micuțul pare că a fost primit cu brațele deschise de acestea: Luca a fost și la ziua mea de naștere și a fost prezent și la ziua Elei (n.r.- fiica cea mare a Andreei, care recent a împlinit vârsta de 7 ani) Se înțelege bine și cu Ela, așa că nu există probleme! Nu înțeleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales că nu am ascuns niciodată copilul…’, a ținut să precizeze tenismenul, vrând să fie clar că faptul că nu vorbește în public despre fiul lui, nu înseamnă că îl ține pe acesta ascuns.

Ella a împlinit 7 ani pe 9 octombrie, iar Andreea Bălan i-a organizat fiicei sale o petrecere fabuloasă de ziua ei de naștere de la care nu au lipsit Victor Cornea și fiul lui, dar nici Andreea Antonescu și fiicele ei, Sienna și Venice Victoria.

Celebra sa mamă s-a ocupat de tot evenimentul până la cel mai mic detaliu. Artista a avut grijă ca fata ei să aibă parte de o petrecere aşa cum a visat, cu personaje animate, baloane și un tort imens.

‘Viața este o poveste frumoasă și imprevizibilă, iar timpul trece prea repede. În această zi frumoasă, Ella Maya împlinește șapte anișori, iar eu de tot atâția ani sunt cea mai împlinită. Ieri am sărbătorit-o cu un super party, ea iar ea ne-a bucurat cu râsetele ei’, a scris Andreea Bălan pe pagina ei de Instagram.

„Acum 7 ani, Ella a venit pe lume și m-a împlinit la cel mai înalt nivel și m-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată❤️ Azi sunt foarte fericită că lansăm și cântăm împreună piesa #Copilărie, o piesă superbă, de suflet, în care sunt convinsă că o să vă regăsiți cu toții’, a mai spus artista.

Artista spune despre sportiv că este singurul bărbat care a înțeles-o vreodată și că el este iubirea adevărată a vieții sale. Cei doi aproape locuiesc împreună, fiecare a cunoscut familia celuilalt și plănuiesc să-și construiască o viață împreună. În ciuda gurilor rele, care spun că diferența de vârstă dintre ei este, totuși, prea mare, Andreea și Victor nu-și pot imagina cum ar arăta viața unuia fără celălalt.

Lasă un comentariu