Vica Blochina, reacție acidă după ce a fost întrebată de unde are bani. „Am eu o înțelegere foarte bună cu…”

eduard

Vica Blochina, întrebată de unde are bani
Vica Blochina a început un nou proiect, care se numește „Femeia deasupra” și vorbește despre diferite subiecte. Fosta balerină s-a decis să răspundă la mai multe întrebări adresate de internauți. Un fan a întrebat-o de unde are bani, iar ea a oferit un răspuns ironic, dar și acid.

„De unde am bani? Îmi cad din cer! Banii mei îmi cad din cer! Deci, dorm noaptea și când mă trezesc… mă uit stânga dreapta și văd noaptea bani lângă. Am eu o înțelegere foarte bună cu cel de Sus. Ce întrebare e asta? Tu de ce nu ai bani? Sunt perioade când mănânc o bomboană. Sunt perioade și perioade. Pe bune, frigiderul la mine este gol. Înainte când mergeam la magazin cheltuiam una-două bani, acum nu mai cheltui bani. Acum dacă îmi este foame iau un cub de gheață în gură, se umple stomacul cu apă și gata… am mâncat!”, le-a spus blondina fanilor ei, potrivit Click!.

„Nu cred că există vreo femeie care nu a fost amantă”
De asemenea, Vica Blochina a vorbit despre relația pe care o are acum cu Victor Pițurcă, tatăl copilului ei. Vedeta a dat de înțeles că o deranjează titulară de amantă.

„Eu nu mai sunt cu omul ăsta de 16 ani, deci nu mai am nicio treabă. Eu nu cred că există vreo femeie în viața asta care nu a fost amantă. Este normal, ăsta este cursul vieții. Nu este corect în momentul de față un titlu care apare în ziar „amanta lui Pițurcă”. Am fost, recunosc că am fost, dar acum nu mai sunt! Sunt mama copilului lui Victor Pițurcă, este normal. Eu am considerat, în trecut, că am fost iubita lui Victor Pițurcă, nu amanta. Dacă în DEX scrie că am fost amantă, asta este situația. Ce, am zis eu că nu este adevărat?

Însă au trecut 16 ani de când nici nu mă văd, nici nu vorbesc cu el! Eu sunt singura persoană din România despre care se scrie „amanta”. Voi credeți că eu am fost singura femeie care a fost iubita unui om însurat?”, a mai spus Vica Blochina, pe canalul său de Youtube „Femeia Deasupra”.

Lasă un comentariu