Vica Blochina, în lacrimi la TV. A avut o copilărie de coșmar: „Tata mă bătea!”

0

Vica Blochina este una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă este o femeie plină de viață, mereu cu zâmbetul pe buze, care radiază cu fiecare apariție, dar se pare că viața ei nu a fost deloc una roz, mai ales în perioada copilăriei, care a marcat-o complet pe fosta balerină.

Vica Blochina, copilărie traumatizantă

Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute femei din țară. Celebra amantă a lui Victor Pițurcă a devenit celebră în urma relației cu acesta, iar acum este implicată în multe proiecte interesante. Invitată la o emisiunea televizată, și-a amintit, cu lacrimi în ochi, de copilărie, perioadă care a marcat-o profund.

Vica Blochina a mărturisit că tatăl ei a fost mereu un om extrem de strict, care își ieșea din fire foarte ușor. Lituanianca nu poate uita nici acum bătăile prin care a trecut pe când era doar o fetiță și nu înțelege de ce era supusă la asemenea tratamente, pentru că nu îi greșea cu nimic și era un copil cuminte. Cu toate acestea, părintele ei a lovit-o de multe ori și i-a făcut copilăria un calvar.

“Eram super tristă și nefericită și nu înțelegeam de unde vin aceste stări. Mă bătea. A fost foarte greu…”, mărturisește Vica.

Vica Blochina, despre Victor Pițurcă

Vica Blochina nu regretă nimic din ce a trăit alături de Victor Pițurcă și crede că așa a vrut Dumnezeu, să aibă copil cu un bărbat însurat. Relația lor a durat mulți ani și fosta balerină recunoaște că el a fost singurul bărbat pe care l-a iubit cu adevărat de-a lungul vieții, pe care nu îl va uita niciodată. Deși niciodată nu a fost de acord cu prietenele ei care se vedeau cu bărbați cu obligații, când a ajuns în situația lor, le-a înțeles.

A suferit mult timp în relația cu el, dar nu îl putea părăsi. Pițurcă îi repeta mereu că nu își va părăsi familia pentru ea, motiv pentru care și ea l-a înșelat. Blondina recunoaște că a avut și alte relații când era cu tatăl copilului, explicând că a vrut să se răzbune pentru că nu îl putea avea doar pentru ea.

“Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult. Da, în toți anii ăștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia, a fost o chestie de răzbunare a mea, cu mine. Culmea a fost, toate persoanele cu care am avut relație în timpul în care am fost cu el, au fost mult peste el din toate punctele de vedere.”, a mărturisit Vica.