Vestea zilei despre Cristina Cioran și fiica ei. Ce a anunțat vedeta după spitalizarea cu Ema

0

Cristina Cioran și fiica ei au mai trecut peste o cumpănă, împreună. Mama și fiica au petrecut Crăciunul în spital, dar acum au fost externate, iar vedeta de televiziune a făcut un anunț pentru cei care s-au îngrijorat cu privire la starea lor de sănătate. Cristina a dat naștere unei fetițe care a venit pe lume mai devreme decât era programat.

Vestea zilei despre Cristina Cioran și fiica ei

Sărbătorile au început frumos pentru Cristina Cioran și fiica ei, până când micuței i-a fost rău și vedeta de televiziune a decis să o ducă la spital. Au rămas amândouă internate, iar miercuri, după externare, Cristina a ținut să vorbească cu fanii ei care erau îngrijorați.

A fost o mare spaimă! A fost greu, dar a trecut, și-a anunțat Cristina fanii de pe Instagram.

Cristina Cioran a spus că după acest episod neplăcut a înțeles că trebuie să ceară ajutorul medicilor la primul semn că bebelușul nu se simte bine. În astfel de cazuri nu este timp de pierdut.

Vedeta a fost convinsă că va petrece Revelionul în spital, alături de micuța Ema, dar iată că nu se va întâmpla așa. După câteva zile de spitalizare, ele s-au întors în sânul familiei care le aștepta cu sufletul la gură.

Fiica Cristinei Cioran s-a născut la șapte luni

Ema, fiica Cristinei Cioran s-a născut prematur, la șapte luni. Vedeta i-a rugat pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare să rostească o rugăciune pentru bebelușă. Au fost clipe crunte pentru Cristina care s-a temut că o va pierde pe fetița mult dorită și așteptată.  Travaliul vedetei ar fi fost declanșat de o toxiinfecție alimentară.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine și, după lungi săptămâni de așteptare, când medicii au considerat că fetița s-a întremat, au externat-o pe micuță, iar întreaga familie s-a putut bucura de minunata Ema. Cristina a spus că fiica ei este cel mai minunat cadou pe care îl putea primi.

Anul acesta a fost primul Crăciun pe care Cristina Cioran l-a petrecut împreună cu fiica ei, chiar dacă asta s-a întâmplat în spital.