Vestea dimineții despre Cristi Minculescu! Ce s-a întâmplat cu solistul trupei Iris

eduard

Cristi Minculescu, legenda rockului românesc, și fondatorul Iris, a luat în greutate în ciuda riscurilor pentru sănătatea sa. Solistul, care a fost salvat de medici în 2009 printr-un transplant de ficat, s-a îngrășat în ultima vreme, în ciuda faptului că ar trebui să țină un regim strict.

Cristi Minculescu a pus kilograme în plus în ultima vreme
Într-un clip postat pe TikTok de acesta se poate vedea că a pus ceva kilograme, însă și-a păstrat cel puțin buna dispoziție.

Se pare că artistul a început să ia în greutate de ceva vreme. Apropiații artistului erau îngrijorați și au încercat să-l convingă să revină la un regim alimentar sănătos. Solistul pare a fi atras de toate bunătățile culinare pe care le întâlnește.

„Pur şi simplu nu se poate abţine când vede bunătăţi, inclusiv prăjeli, chiar dacă trebuie să ţină un regim strict. Soţia lui (n.r. actual fost soție), Rodica, este strictă când vine vorba de meniu, însă cum ea locuieşte în Germania, iar el a stat toată vara prin România, cu concertele, a dat serios iama în mâncare, prin restaurante”, mărturisea un apropiat al artistului în urmă cu ceva vreme.

Între timp, artistul s-a despărțit de Rodica anul trecut. Au fost împreună timp de 40 de ani și ea i-a donat o parte din ficat, transplant care i-a salvat viața solistului formației Iris.

Transplantul i-a salvat viața solistului Iris
Transplantul de ficat din 2009 i-a salvat viața și cu toate că cei doi au divorțat, gestul făcut de soția sa a rămas o expresie a dragostei lor.

„Rodi a crezut foarte mult că mă poate salva, neştiind că e compatibilă. A insistat să facă analize şi s-a constatat că se poate. Noi eram pregătiţi pentru orice. În Germania ni s-a explicat ca la copiii de trei ani ce implică. Ne-au spus că sunt trei variante: scăpăm amândoi, unul sau nici unul”, a declara Cristi Minculescu, pentru revista Viva în urmă cu ceva vreme.

Cristi Minculescu a fondat trupa Iris chiar de ziua lui, în anul 1980. Formația are astăzi milioane de fani. În 1982, Cristi Minculescu a părăsit trupa Iris și a înființat Voltaj alături de Adi Ilie. A fost înlocuit de Dan Bittman, solistul de la Holograf. În cele din urmă, Minculescu a revenit la Iris în vara lui 1983.

Lasă un comentariu