Veste mare în showbiz! Este însărcinată pentru a treia oară

0

În ultima perioadă, tot mai multe vedete au anunțat fie că se căsătoresc, fie că în viața lor va mai apărea un alt membru. Aflăm acum că una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară este însărcinată pentru a treia oară, tot cu fetiță. Anunțul a fost făcut chiar în ziua de Crăciun.

Laura Cosoi va deveni mămică

Laura Cosoi este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară, care se bucură de mare succes în plan profesional. Trăiește de ani buni o frumoasă poveste de iubire alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, împreună cu care are două fetițe minunate: Rita și Vera.

Laura Cosoi este foarte deschisă față de fanii ei și le vorbește acestora despre tot ce se întâmplă nou în viața ei. De data aceasta, actrița a făcut un anunț important, chiar în ziua de Crăciun. Aflăm de la frumoasa blondină că este însărcinată pentru a treia oară. Curând va aduce pe lume tot o fetiță, spre bucuria ei, care spunea de mult timp că și-ar dori ca familia lor să se mărească.

Blondina a postat o fotografie alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, și de fiicele lor, Rita și Vera, împreună cu o ecografie. Laura a pus alături de fotografie un mesaj extrem de emoționant, în care a vorbit despre bucuria pe care o simte acum și despre cât de mult și-a dorit să aibă casa plină, sentiment pe care îl împărtășește și soțul ei.

„În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera. Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de câte ori le privim, cât de mare și de bun este Dumnezeu cu noi…

Mi-am dorit să împărtășesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteți parte din viața mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante. Și pentru asta vă mulțumesc! Dragi prieteni, vă doresc un Crăciun în pace și lumină, alături de oamenii apropiați sufletului vostru!”, a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Instagram.

Laura Cosoi trăiește o mare dramă

Laura Cosoi se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere, ținând cont de faptul că are o familie minunată, o carieră de mare succes și nu îi lipsește nimic. Totuși, de când și-a pierdut tatăl trăiește cu mare durere în suflet.

După cea de-a doua naștere, vedeta a mărturisit că a trăit un carusel de emoții. Deși în familia lor era mare bucurie că a mai apărut un membru, aceasta a fost umbrită de moartea tatălui ei. Suferea de diabet, dar starea lui nu era una gravă. Totuși, lucrurile s-au complicat când s-a infectat cu boala momentului.