Valentin Sanfira, probleme cu Poliția. Ce s-a aflat despre îndrăgitul cântăreț, fanii nu se așteptau la asta

eduard

Valentin Sanfira are probleme cu Poliția încă de la finalul anului trecut. Ce s-a aflat despre îndrăgitul cântăreț, fanii nu se așteptau la asta. Fostul concurent de la Te cunosc de undeva a ajuns de mai multe ori în instanță.

Valentin Sanfira, necazuri cu legea din România. Ce a făcut celebrul interpret de muzică populară, nimeni nu credea așa ceva
Valentin Sanfira are necazuri cu legea din România, după ce a rămas fără permis de conducere. Ce a făcut celebrul interpret de muzică populară din Gorj de când a ajuns să fie pieton și să stea în dreapta șoferului.

Nimeni nu credea așa ceva. Vedeta a făcut mai multe apeluri la Judecătoria Filiași care i-a respins la sfârșitul lui 2022 cererea de chemare în judecată formulată împotriva IPJ Dolj. Aceasta avea drept obiect: „plângere contravenţională”.

Îndrăgitul artist nu a renunțat și prin intermediul avocatului său a mai formulat încă o cerere. De această dată scopul principal a fost cel de „reexaminare anulare cerere”. Din păcate, nici aceasta nu a fost luată în calcul de magistrați.

Asta înseamnă că de câteva luni bune Valentin Sanfira nu mai are permis de conducere, motiv pentru care în februarie 2023 s-a prezentat din nou în fața magistraților cu o nouă cerere de chemare în judecată.

Potrivit spynews.ro, aceasta era formulată împotriva Inspectoratului de Poliție al Județului Vrancea, obiectul fiind de „plângere contravenţională”. Cererea a fost amânată de nenumărate ori, însă în iulie artistul de muzică populară a aflat că a pierdut din nou.

Valentin Sanfira, fără permis de conducere
Valentin Sanfira nu are permis de conducere și își dorește să-l recupereze pentru a se deplasa mai ușor la concertele și spectacolele pe care le are programate. Vedeta mai poate formula o contestație în termen de 30 de zile de la data pronunțării.

„Respinge ca neîntemeiată plângerea contravenţională împotriva procesului – verbal seria *********, formulată de petentul SANFIRA VALENTIN, în contradictoriu cu intimatul I.P.J. Vrancea.

Cu apel în 30 de zile de la comunicare, cererea pentru exercitarea căii de atac urmând a fi depusă la Judecătoria Adjud. Pronunţată astăzi, 18.07.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

Document: Hotarâre **** 18.07.2023”, se arată în decizia instanței din Dolj, mai arată sursa citată anterior. În prezent, Valentin Sanfira este condus la evenimente de soția sa, Codruța Filip, care este șoferul său personal.

Lasă un comentariu