Valentin Sanfira, operat de urgență în vacanța din Italia! A suferit o accidentare gravă

eduard

Valentin Sanfira a fost operat de urgență în vacanța din Italia! Cântărețul a suferit o accidentare gravă în excursie și s-a fotografiat de pe patul de spital. Iată ce s-a întâmplat cu soțul Codruței Sanfira!

Valentin Sanfira nu a trecut prin cele mai bune momente și asta pentru că artistul a fost operat în vacanța din Italia. Se pare că această excursie în Italia nu a avut doar părți bune pentru el. Iată ce a pățit!

Valentin Sanfira, operat de urgență în vacanța din Italia

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Valentin Sanfira a postat o fotografie cu el de pe patul de spital. Artistul a menționat faptul că s-a rănit grav în vacanța din Italia, iar după accidentare a fost internat în spital.

Cântărețul a precizat faptul că acum se simte bine, însă este nevoit să se recupereze în perioada următoare și nu-și va onora evenimentele la care trebuie să fie prezent.

„Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate. Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună. După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot! Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos. Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț!”, a scris cântărețul la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Facebook.

Cât de grea a fost experiența „Te cunosc de undeva” pentru artist
În urmă cu câteva săptămâni, Valentin Sanfira a mărturisit cât de grea a fost experiența „Te cunosc de undeva” pentru el. Cu toate că artistul a sperat să interpreteze doar artiști români, deoarece nu știe foarte bine să pronunțe în limba engleză, provocările au venit încă din prima ediție, când s-a transformat într-un artist consacrat.

În exclusvitate la Xtra Night Show, cântărețul a spus că a fost inclusiv la un pas să renunțe. El nu a renunțat și alături de soția lui, Codruța Filip, acesta a reușit să interpreteze toate personajele pe care le-a primit.

„M-am enervat pe acolo de îmi venea să îi omor pe toți. A fost greu pentru mine. Eu am vrut să dau bani să nu mă mai duc. Aveam o viață liniștită”, a declarat el atunci.

Lasă un comentariu