Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din lume, ucis într-un accident cumplit

0

Jérôme Bonduelle, moștenitor al fondatorului companiei alimentare cu același nume și director general, a murit sâmbătă dimineață într-un spital din Lille.
Omul de afaceri a fost accidentat mortal de un șofer neatent pe când se plimba cu bicicleta alături de soția sa și câțiva prieteni. Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliție.

Jérôme Bonduelle (50 de ani) a început să lucreze în compania fondată de tatăl său în 2003, după o carieră managerială la Citroën și Eurogroup Consulting.

Şoferul care l-a ucis pe Jérôme Bonduelle a fugit de la locul accidentului
Incidentul a avut loc sâmbătă seara în orașul Lille. Jerome Bonduelle mergea cu bicicleta prin oraș cu soția și prietenii săi când a fost lovit de o mașină. După coliziune, șoferul a fugit de la locul accidentului.

În ciuda eforturilor salvatorilor și medicilor care au ajuns la fața locului, Bonduelle, în vârstă de 51 de ani, a murit din cauza rănilor primite.

În dimineața zilei de sâmbătă șoferul care se afla la volanul mașinii a fost prins de poliție. Acesta ar fi avut mai multe cazuri de conducere cu imprudență.