Untură de porc cu carne și ceapă – Atât de gustoasă. Se face din doar câteva ingrediente

eduard

Atunci când este pregătită după aceasta retetă, untura de porc cu carne și ceapa este excelentă de pus pe paine. Untura de porc pe paine era singura mâncare pe care soțul meu o consuma în fiecare zi. Este absolut delicioasă.

Ingredientele sunt:

2.5 kilograme de untura de porc și 500 de grame de ceapa

500 de grame de carne de porc și 500 de grame de morcovi.

Condimente de carne, piper negru macinat, sare după dorință

Metoda de pregătire:

Putem trece carnea de porc și untura prin masina de tocat.Am mâncat ceapa și morcovii. Le împărțim în bucăți mai mici. Am trecut legumele printr-o mașină de tocat carne. Legumele, slanina și carnea tocată trebuie amestecate.Condimentele pentru carne, piperul negru macinat și sarea sunt adăugate. Toate ingredientele trebuie amestecate bine. Adăugam amestecul în borcane. Îndepărtăm capacele și curățăm borcanele.

Putem pune un prosop sau o carpa pe fundul unei cratite incapatoare. Adăugam borcanele în cratita și turnăm apa fierbinte peste ele. Adăugam cratita la aragaz și o punem la foc mare.Când apa începe să fiarba, reducem focul și menținem cratita pe foc încă două ore. Apoi scoatem borcanele din oală și le lăsăm să se răcească. Apoi le depozităm într-un loc întunecat și răcoros, cel mai bine în pivnita sau camara.

Anul trecut, la prânz, am luat un borcan de untura de la muncă și l-am mâncat cu paine prajită. Ar fi fost necesar să fi vizitat fetele colegilor mei.

Lasă un comentariu