UNDE VA FI ÎNMORMÂNTAT Mitică Dragomir! Anunțul a fost făcut CHIAR ACUM

eduard

Mitică Dragomir și-a făcut deja planurile de înmormântare. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal dezvăluie suma exorbitantă pe care a plătit-o pentru un loc de veci special.
Mitică Dragomir dezvăluie cât costă un loc de veci în Cimitirul Bellu
Mitică Dragomir a povestit despre planurile sale de înmormântare. El susține că și-a cumpărat deja locul de veci în Cimitirul Bellu. A ales să facă asta deoarece nu vrea să fie o povară pentru familie.

Tarifele pentru un loc de veci în Cimitirul Bellu din București ating niveluri extrem de ridicate. Acest lucru transformă locul de înmormântare într-o opțiune de lux pentru cei în căutare de locuri de veci exclusiviste sau cu anumite facilități.

Dumitru Dragomir a dezvăluit prețurile pentru un loc de veci în cimitirul Bellu din București. Fostul lider al fotbalului românesc a adus la lumină informații uluitoare, în cadrul unei emisiuni recente.

Suma menționată de Dragomir cu siguranță ar fi suficientă pentru achiziționarea unei vile într-o zonă privilegiată din București.

„Un loc de veci, în capelă? De la 50-60.000 de euro, în sus. Cel mai mic e 50.000 de euro. O capelă mai nașparlie, așa…

De exemplu, al lui Cataramă (Viorel Cataramă – n.r.), dacă ar vrea să-l vândă, îl dă cu 300.000 de euro”, a precizat Mitică Dragomir.

În plus, el a dezvăluit că locul său de veci are o valoare extrem de însemnată. Cu toate acestea, indiferent de suma pe care ar putea-o obține pentru acesta, el a afirmat că nu ar fi dispus să-l vândă.

Motivele acestei decizii, conform explicațiilor lui Mitică Dragomir, sunt legate de ceea ce vrea să se întâmple după decesul său.

„Dacă acum vând locul meu de veci din cimitirul Bellu iau 150-175.000 de euro pe el. (…) Dacă vinde Viorel Păunescu, ia 300.000 de euro”, a mai adăugat Dumitru Dragomir.

Dragomir nu vrea să fie o povară pentru familie
Mitică Dragomir a oferit și o explicație cu privire la motivul pentru care locurile de veci din Cimitirul Bellu sunt atât de costisitoare.

„E o tâmpenie. Vorba neveste-mii, numai oamenii bolnavi la cap fac așa. Când l-am luat a zis că nu sunt sănătos la cap. Și fiu-miu mi-a zis la fel.

Dar nu vreau să fiu o povară. Să umble ei, să facă… Eu știu cum e, am trecut prin clipe nenorocite. Cel mai bine e să nu fii povara nimănui.

Iar dacă ai, dă la toată lumea, că faci burta mare și crăpi. Împarte, dom`le la toată lumea”, a precizat Dumitru Dragomir, pentru MAX Profetiile lui Mitică.

Cimitirul Bellu găzduiește și cel mai modern loc de veci din România. Recent s-a dezvăluit că milionarul IT Tiberiu Urdăreanu și-a personalizat un loc de veci dotat cu lift, cartelă și sistem de alarmă.

„A făcut această clădire din marmură neagră, arată a mausoleu, nu a mormânt. Clădirea are trei etaje subterane. Și în subteran puteți coborî cu liftul!”, a spus actorul Toni Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Cimitirul Bellu, cel mai extins cimitir din București, a devenit de-a lungul anilor nu doar un loc de odihnă, ci și un monument istoric de importanță majoră. În prezent, atrage numeroși vizitatori și se numără printre cele mai frecventate locuri din București.

Este un adevărat refugiu al memoriei, găzduind rămășițele unor artiști, actori, cântăreți, poeți și scriitori, ale căror contribuții au lăsat amprente adânci în cultura românească.

În cimitirul Bellu se pot găsi numeroase opere de artă, în special statui funerare.

Lasă un comentariu