Unde s-a angajat Irina Columbeanu în America. Are grijă să îi trimită bani lui Irinel Columbeanu: „A

eduard

Irina Columbeanu locuiește de ani buni în America, alături de mama ei, de Monica Gabor. Cu toate acestea, tânăra nu a uitat de tatăl ei, de Irinel Columbeanu, care a ajuns să trăiască la azil. Irinuca are deja și primul ei job, așa că își ajută cu bani tatăl.

Invitat în podcastul „Fiță cu Adiță’, găzduit în vila de lux a lui Tzancă Uraganu, Irinel Columbeanu a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut și care l-au dus la faliment. Acesta a rămas fără toată averea. „Eu am fost propriul meu dușman. M-am lăcomit ca să încerc să am mai mulți bani. Am făcut o alegere proastă. Am scos pe piață un ciment care nu a mers, cred că prea repede. Toți banii i-am băgat acolo. M-am gândit că ar putea fi o afacere pe care o pot lăsa moștenire fiicei mele’, a spus Irinel Columbeanu.

Și a continuat dezvăluind cât de mândru e fiica lui, care s-a angajat ca și chelneriță: „Mă consider un om norocos pentru că sunt sănătos și liber. Banii i-am pierdut din cauza deciziilor proaste pe care le-am luat atunci. Putea să-mi dea Dumnezeu mai multă minte, dar nu mi-a dat. Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei.

S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză’, a mai spus fostul milionar.

Irinel Columbeanu, reguli stricte pentru a părăsi azilul în care s-a mutat
De când s-a mutat la azil, Irinel Columbeanu e subiectul multor articole de presă și discuții pe internet. Se confruntă cu probleme medicale și financiare, dar cu toate acestea el privește partea plină a paharului. E mulțumit de condițiile de la azil, își permite chiar și să iasă din centru, să socializeze în oraș.

După ce fostul om de afaceri a fost acuzat că iese când vrea din azil, proprietarul centrului a explicat că nu e așa, sunt mai multe reguli care trebuie urmate. Doar pe baza unei semnături Irinel Columbeanu părăsește azilul.

„Mulți zic că Irinel Columbeanu iese când vrea și pleacă atunci când vrea, însă la noi nu e ca la hotel, cum s-ar crede. La noi sunt reguli stricte, Irinel, precum ceilalți pacienți cazați la noi, trebuie să anunțe numele persoanei care îl însoțește, indiferent că este prieten sau rudă.

Să precizeze clar la ce oră pleacă și la ce oră se întoarce. Totul este pe semnătura celui care îl însoțește, este notat numele acestuia la caiet, avem evidențe stricte. Pentru că, dacă i se întâmplă ceva cuiva, dacă dă vreo mașină peste ei, nu mai este responsabilitatea noastră, ci a celor care îi însoțesc’, a declarat Ion Cassian pentru Playtech.

Totodată, proprietarul azilului a vorbit și despre stilul vestimentar al lui Irinel Columbeanu, care a fost acuzat că poartă numai haine de firmă în ciuda faptului că nu are o situație financiară bună. „E adevărat că Irinel are multe articole vestimentare care costă foarte mult, dar nu sunt noi, nu sunt cumpărate recent, sunt din perioada când era milionar. Nu trebuie condamnat pentru asta. La urma-urmei, sunt achiziționate din banii lui’, a mai spus Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești.

Lasă un comentariu