Un șofer a lovit o grindă de beton care a căzut peste o altă mașină. Vezi care a fost amenda primită

0

Accidentul s-a produs în data de 10 noiembrie pe o şosea din Moscova, însă abia acum s-a aflat cum a fost sancţionat şoferul vinovat de cele întâmplate.
Grinda s-a prăbușit din cauza faptului că a fost lovită cu viteză de o betonieră care nu s-a încadrat pe înălţime. Neobişnuinţa incidentului se datorează faptului că structura de câteva tone a căzut peste un Hyundai în care era camera de bord şi care se deplasa în spatele autospecialei. În mod miraculos placa de beton a căzut peste capotă şi niciunul dintre pasageri nu a avut de suferit.

Pasagerii din mașina lovită de către grindă au scăpat nevătămați
Din cauza acestui accident şoseaua a fost închisă timp de câteva ore, moment în care s-a lucrat intens pentru eliminarea obstacolului din trafic.
Șoferul autospecialei a ignorat total indicatorul “Restricție de înălțime”
S-a constatat că şoferul autospecialei pur şi simplu a ignorat indicatorul “Restricție de înălțime” şi iată care a fost rezultatul. Acesta a fost cercetat în baza a trei articole din Codul local al încălcărilor administrative, inclusiv pentru că şofa fără acte necesare conducerii unui autovehicul. Drept rezultat s-a ales doar cu o amendă de 11.000 de ruble (2.500 de lei moldoveneşti), ceea ce a şi indignat internauţii. Se mai menţionează că în momentul accidentului, grinda nu a fost încă construită până la capăt, iar companiei, unde este angajat şoferul vinovat, nu i s-au cerut careva despăgubiri.

Sursa: Autoblog