Un director de 40 de ani din Arad, răpus de coronavirus

0

Tiberiu Ciul, directorul Gospodăririi Comunale Arad, a murit în spitalul COVID în noaptea de sâmbătă spre duminică. Directorul avea doar 40 de ani.

La doar 40 de ani, Tiberiu Ciul se pare că a dezvoltat o formă galopantă a virusului SARS-COV-2 și în doar două săptămâni boala l-a învins, scrie Aradon.ro

O luptă cu o boală perfidă și un virus mult prea puternic, o luptă pe care Tiberiu Ciul nu a reușit, din păcate, să o câștige. Directoriul Gospodăririi Comunale Arad a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, 9 spre 10 ianuarie, în spitalul COVID Arad.
Directorul răpus de COVID nu avea comorbidități
La doar 40 de ani, fără a avea alte comorbidități știute, Tiberiu Ciul a ajuns în urmă cu aproximativ 2 săptămâni internat la spitalul din Grădiște fiind infectat cu noul coronavirus. Din câte se pare plămânii lui au fost extrem de afectați în proporție de 85% și medicii nu i-au mai putut salva viața.

Tiberiu Ciul era director al Gospodăririi Comunale Arad, iar în trecut a fost director general Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad – 2015-2016, dar membru în Consiliul de Administrație a Companiei de Transport Public Arad – 2010-2012. Ciul era economist de profesie, absolvind Facultatea de Științe Economice din cadrul UAV în 2003 și având un masterat în administrarea financiar – contabilă a întreprinderii.
Dumnezeu să îl odihnească!