Un artist celebru a divorțat! Semnele despărțirii au apărut încă din ziua nunții

eduard

Octavian Vârgă este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică populară de la noi. Cu toate acestea, deși e celebru, ascunde un mare secret: a divorțat de soția lui, Luiza, după ce, la nuntă, semnele prevestitoare indicau că mariajul lor se va rupe.

De ce a divorțat Octavian Vârgă?
În exclusivitate pentru FANATIK, Octavian Vârgă ne-a povestit cum semnele divorțului au apărut chiar în ziua în care se cununa cu femeia pe care o iubea nebunește de ani mulți. La acea vreme, deși știa de superstițiile cu pricina, nu le-a băgat nicio secundă în seamă.

”Suntem împreună din anul 2009, practic pot spune că am crescut și ne-am maturizat unul lângă celălalt. Ne-am cunoscut în liceu, eu eram deja clasa a XII-a, ea era boboc. Am ieșit de câteva ori împreună, ca după vreun an să decidem să formăm un cuplu.

Eu am plecat între timp la Conservator la București, dar veneam în fiecare week-end acasă pentru ea, până a terminat liceul. Apoi a venit și ea la facultate la București, și lucrurile au devenit mai ușoare pentru noi.

Nunta a avut loc în anul 2014, o nuntă cu tematică muzicală, cu lăutari de la Chișinău, organizată cu atenție pentru fiecare detaliu, fiind cea frumoasă zi din viața nosastră, până la venirea pe lume a băiețelului nostru, Yannis Matei, în anul 2015. Toate bune și frumoase, dar, după anumite neînțelegeri am decis să divorțăm, în 2017”, povestește Octavian Vârgă.

Semnele divorțului, încă de la cununie
Acum, la șase ani de la divorțul de Luiza, artistul Octavian Vârgă povestește cum i s-a arătat în ziua cununiei că nu va avea o căsnicie prea lungă. Culmea, semnele divorțului au fost mai multe, și înainte de a se cununa, și imediat după ce și-au făcut jurămintele.

Lasă un comentariu