Un afacerist din Sibiu, dus la tratament pentru COVID în Germania, a murit

0

Un om de afaceri din Sibiu, transportat în Germania pentru a beneficia de tratament cu plămân artificial, a murit. Acesta avea 56 de ani şi se infectase cu SARS-COV-2.

Un afacerist din Sibiu, dus la tratament pentru COVID în Germania, a murit. Bărbatul de 56 de ani a fost dus la spitalul din străinătate cu un avion primat pentru a primi tratament cu plămân artidicial în luna noiembrie 2020.

Un afacerist din Sibiu, dus la tratament pentru COVID în Germania, a murit. Urmează să fie adus în ţară pentru a putea fi înmormântat
El se infectase cu SARS-CoV-2, a fost internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, de unde a plecat pe semnătură.

Starea lui s-a înrăutățit și a fost dus la Spitalul Militar de Urgență Sibiu, unde a fost internat la Terapie Intensivă.

Familia a solicitat transferul omului de afaceri în Germania, cu avion privat, într-o clinică unde să poată fi pus pe plămân artificial.

În Germania, plămânul afectat de virusul SARS-CoV-2 a fost salvat, însă bărbatul a făcut infarct și a murit, potrivit Mediafax.

Acesta urmează să fie adus în țară pentru a fi înmormântat.

Reamintim că Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat, luni, 1.509 cazuri noi COVID-19 în ultimele 24 de ore. Este cel mai mic număr din ultimele 16 zile. În ultimele 24 de ore s-au efectuat 5.808 teste RT-PCR și 3.093 de teste rapide antigenice. De asemenea, 50 de persoane infectate cu coronavirus au murit.