Un afacerist a rupt tăcerea: „O știu pe Andra înainte de Măruță”. Ce făcea cântăreața când era necunoscută

eduard

Recent s-a aflat ce făcea Andra Măruță în tinerețe, pe vremea când încă nu era cunoscută dar insista să-și construiască o carieră.

În prezent, Andra este una dintre vocile consacrate din România, fiind una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Și totuși, până să cunoască celebritatea, ea a fost nevoită să muncească din greu.

Andra Măruță este una dintre cele mai populare, îndrăgite și iubite artiste din show-biz-ul autohton.

Sunt ani buni de când cântăreața a demonstrat că are un talent desăvârșit, ea reușind performanța de a interpreta orice gen muzical. Și totuși, puțină lume știe ce sacrificii a făcut și cum a reușit Andra să ajungă la acest nivel.

Ce făcea Andra Măruță în tinerețe

Recent, un afacerist din România a rupt tăcerea cu privire la îndrăgita artistă. Milionarul a cunoscut-o pe Andra înainte ca artista să îl întâlnească pe Cătălin Măruță și a dezvăluit ce făcea cântăreața pe vremea când era necunoscută.

Sorin Constantinescu s-a întâlnit într-una dintre călătoriile sale cu doi vloggeri îndrăgiți de travel: Natalia Ciobanu și Marian Borcea.

Cei trei au stat la o discuție prietenească și așa au ajuns să o menționeze și pe soția lui Cătălin Măruță.

Din câte se pare, tatăl artistei a știut de la început cum să o promoveze.

În perioada în care Andra era doar o adolescentă, el îi deschidea ușile și aranja inclusiv concerte gratuite, cu scopul de a o face cunoscută publicului.

Un astfel de episod s-a petrecut pe la sfârșitul anilor 90, la cazinoul hotelului Hilton din București.

„O știu pe Andra înainte de Măruță.

Eu când aveam cazinou la Hilton, prin ’99, 2000, Andra avea vreo 16 ani și venea cu taică-su cu trenul de la Cluj, Dej, nu știu de unde, și mă ruga taică-su: «Domne, vreau să cânte fata mea gratis!» Omul foarte deștept, taică-su era impresarul ei. «Vreau să o lăsați să cânte doar așa, să o vadă lumea».

Deci omul foarte deștept, foarte ok. Foarte bun impresar, tatăl Andrei, el a ridicat-o foarte mult”, a dezvăluit afaceristul, în vlogul postat pe contul lui de YouTube.

Este extrem de discret, dar are în spate o carieră deosebit de impresionantă în domeniul jocurilor de noroc.

A fost, pe rând, antreprenor, lider de asociație, manager, specializată în combaterea fraudelor, a spălărilor de bani, dar și în prevenirea dependenței de jocuri de noroc.

Lasă un comentariu