Umilitor! Cătălin Bordea, dezvăluiri incredibile! Spike se lăuda că i-a furat-o pe Livia: „Tu ştii de când i-o dau?”

eduard

Anul 2023 a fost de „foc” pentru Cătălin Bordea (38 de ani). După ce a câștigat, alături de Nelu Cortea, marele premiu la America Express, comediantul și Livia Eftimie au ales să meargă pe drumuri separate. Fosta parteneră trăia o idilă cu Paul Mărăcine, alias Spike, iar totul ar fi început cu un an înainte de divorț. Acum, actorul de stand-up comedy a făcut dezvăluiri incredibile. Spike se lăuda că i-a furat-o pe Livia! Detaliile se regăsesc mai jos, în articol.

Cătălin Bordea și Livia Eftimie au ales să meargă pe drumuri separate, după o relație de 11 ani. Comediantul și femeia care i-a fost soție au divorțat pe cale amiabilă, după întoarcerea lui din show-ul America Express de la Antena 1. Înainte de plecarea în emisiune, cei doi avuseseră o discuție, dar au decis să o continue după filmările din America.

Apoi, când s-a întors în România, Cătălin Bordea și Livia Eftimie au ales să divorțeze. Unul dintre apropiații comediantului a declarat pentru CANCAN.RO că actorul a făcut tot ce i-a stat în putință, pentru a-și salva mariajul. Pe de altă parte, fosta sa parteneră începuse o idilă cu Paul Mărăcine, alias Spike, cu un an înaine să survină divorțul lor! CANCAN.RO i-a surprins pe cei doi în tandrețuri, în public.

După ce s-a aflat de idila lor și s-au afișat în public, Cătălin Bordea a făcut o serie de dezvăluiri.

Cătălin Bordea, dezvăluiri incredibile – Spike, actualul fostei sale, se laudă că i-a „furat-o” de sub nas
Cătălin Bordea a făcut o serie de mărturisiri, în prezența lui Speak. Comediantul a povestit că Paul Mărăcine, alias Spike, s-ar lăuda că i-a „furat-o” pe Livia de sub nas.

„Era demult. Nu știu, nu am exact timpul anume. Bă, dacă faci o treabă, nu te lăuda cu aia. Nu știu cum să îți explic. Adică e un rău pe care îl faci. Nu e o chestie bună, indiferent ce se întâmplă. E o chestie rea, tu te-ai băgat în casa unui om. Nu contează ce au ăia! Atâta timp cât nu există infidelitate, nu există violență, iar tu vezi toate treburile astea…

Îți spun lauda cum e. Tu produci un prejudiciu, ca să spun așa. Retrage-te! Scuzele astea, ne-am îndrăgostit, nu merg. Dar și când te lauzi, adică te duci la frizer și zici «Ai văzut, mă, ce fac, că dau și cui îi dau și nu știu ce… Dar tu știi de când i-o dau?»”, a spus Cătălin Bordea.

Lasă un comentariu