Uluitor, cum arată acum Nuți, celebra bonă a familiei Reghecampf. E de nerecunoscut!

eduard

De o bună perioadă de timp, bona Anamariei Prodan a dispărut din fotografiile de familie, mai ales că acum Laurențiu Jr. s-a mărit și nu mai are nevoie de bonă. Elena Fulgeanu, pe numele din buletin, reușise să câștige simpatia publicului.

Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Nuți și ce mai face bona angajată de Anamaria Prodan. Se pare că femeia ar fi decis să plece din familia Reghecampf și s-ar fi mutat în străinătate alături de Victor, iubitul ei, cel care îi era și sofer Sexy-impresarei, potrivit Impact.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi ajuns la divorț
Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează a luat prin suprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi își reînoiseră jurămintele de curând. După ce Reghe a confirmat zvonurile legate de divorț, Anamaria Prodan le-a infirmat cu vehemență.

Anamaria Prodan a scris un mesaj prin care își apără soțul de acuzațiile de infidelitate care i-au fost aduse în spațiul public. „Amanta? Pentru ce? Sa ne facă curatenie prin baie? Mai, mai! In familia mea sunt reguli creștine in primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește, plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie, plătește! Ghinionul vostru este ca la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici in capul de sus, nici in altele nimic. Sunt mici, fara oua, fara personalitate, fara coloana vertebrală.

Fara putere. Sunt gâște! Intai fa-ti nevasta sa se simtă bine ca ea îți spune adevarul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca sa-ti ia cașcavalul? Si dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel? Concluzia este ca cei ce caută și plătesc femei sunt gâște specie proasta care nu au încredere in ei și caută confirmări și reconfirmări, a mai spus în continuare Anamaria Prodan.

Lasă un comentariu