Ultima postare a lui Matthew Perry a uimit fanii. Ce făcea Chandler din Friends înainte de a muri, a fost un semn

eduard

Actorul Matthew Perry, 54 de ani, care a interpretat rolul lui Chandler Bing din sitcomul de succes „Friends”, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles. Astfel, ultima postare a lui Matthew Perry a uimit fanii. Ce făcea Chandler din Friends înainte de a muri, a fost un semn.

Care este ultima postare a lui Matthew Perry. Actorul parcă a prevestit ce avea să se întâmple
Matthew Perry a fost găsit mort în cada de baie, sâmbătă. Nu există vreun indiciu care să sugereze un act criminal și, în plus, nu sunt semne că actorul ar fi practicat vreun joc interzis, iar la fața locului nu s-au găsit droguri.

Se pare că moartea ar fi survenit prin înec, însă în urma unui infarct. Însă, fanii actorului au fost șocați când și-au adus aminte de ultima postare a îndrăgitului actorului, care parcă avea să prevestească totul.

Ultima postare a lui Matthew Perry a uimit fanii de pe Instagram. Astfel, Matthew Perry a postat în urmă cu cinci zile o fotografie în care apare stând într-un jacuzzi, noaptea, în timp ce poartă căști și admiră orașul.

Ce scria Matthew Perry pe Instagram
”Oh, așa că apa caldă care se învârte te face să te simți bine? Eu sunt Mattman”, a scris celebrul actor în descierea fotografiei.

Matthew Perry a devenit faimos pentru rolul său Chandler Bing în sitcomul de succes din anii ’90 Friends, care a rulat timp de 10 sezoane.

Matthew Perry a fost sincer public cu privire la problemele sale cu drogurile și alcoolul. El a ajuns pentru prima dată la dezintoxicare în 1997 pentru ceea ce s-a spus atunci că avea- o dependență de medicamente pentru durere după un accident de schi jet.

După această perioadă inițială, a intrat din nou la dezintoxicare în 2001 și 2011. Actorul a spus unui intervievator în 2016 că nu își amintește să fi filmat trei sezoane din Friends.

Un bun prieten de-al lui Matthew Perry, care era în recuperare cu el, a declarat pentru DailyMail.com că: ”Toată lumea este într-o stare totală de șoc. Oamenii plâng la telefon și se chinuie să accepte această veste.

Matthew Perry vorbea deschis despre problemele pe care le avea
”Nu este un secret că s-a luptat cu drogurile și alcoolul ani de zile, dar ultima dată când am vorbit cu el, care a fost în ultimele săptămâni, părea să fie într-un loc bun. Era optimist și părea sobru și pozitiv. Fusese de 17 ori la dezintoxicare și aproape că a murit din cauza abuzului de opioide, dar el vorbea deschis despre viața lui oricând”, a mai spus prietenul actorului.

Matthew Perry, într-o carte publicată anul trecut, a dezvăluit apogeul luptei sale teribile pentru dependența de droguri și alcool, care aproape l-a costat viața.

Actorul a dezvăluit că i s-a rupt colonul ca urmare a dependenței sale de opioide când avea 49 de ani. Atunci, medicii i-au dat doar 2% șanse de supraviețuire și a fost în comă timp de două săptămâni, urmate de alte luni de spitalizare.

Lasă un comentariu