ULTIMĂ ORĂ Noi indicii ies la iveală despre Sebastian, băiatul dispărut din Arad. Părinţii lui Sebi sunt convinşi că a fost RĂPIT!

0

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Arad, echipele de salvatori încă îl caută pe Sebastian, băiatul de 7 ani dispărut de la o stână. După două săptămâni de acţiuni zilnice, anchetatorii nu au reuşit încă să dea de urma băiatului. Sebastian Ionel Corbei, a dispărut la începutul lunii ianuarie, după ce plecase la o stână şi nu s-a mai întors acasă.

Ce spun părinţii lui Sebi, baiatul disparut acum doua saptamani
Cunoscuţii lui Sebi spun că băiatul era foarte bine familiarizat cu zona, prin urmare iese din calcul ipoteza că s-ar fi pierdut.

„Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo și după un timp nu a mai știut nimic de el. El a crezut că s-a întors acasă.
Bănuiesc că copilul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea”, a spus tatăl lui Sebastian.

Ce au declarat autorităţile despre Sebastian
„Căutările minorului dispărut la Vânători, continuă şi astăzi. În activităţile de căutare/periere a zonelor extravilane localităţii Vânători si canalelor de apă sunt implicaţi 10 poliţişti cu 3 autospeciale, 4 jandarmi cu o autospecială şi 7 pompieri cu o autospecială de teren şi un SMURD”, transmite IPJ Arad.

Poliţiştii fac apel la persoanele care au drone, să îi ajute pentru a continua căutările la un nivel cât mai mare. Joia trecută eforturile de căutare au fost reluate cu forțe sporite.
Cei care deţin informații care ar putea duce la găsirea minorului sunt rugaţi să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție

Semnalmentele băiatului dispărut din Arad

Sebastian are 1,20 metri înălțime, păr șaten, fața ovală și constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

Toţi cei care îl cunoşteau pe Sebi spun că el cunoştea foarte bine zona şi nu avea cum să se rătăcească.
Cei care deţin informații care ar putea duce la găsirea minorului sunt rugaţi să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.