Ucigașul asistentei medicale din Cluj și-a recunoscut fapta

0

De Miercuri, 26 august 2020, 08:27. Ultimul update Miercuri, 26 august 2020, 10:18

Muhamed Iman Mustafa, 28 de ani, suspectat că şi-a înjunghiat fosta iubită, a fost adus de poliţişti, luni seară, la Cluj-Napoca, iar acesta a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, potrivit Adevărul.

Bărbatul a ucis-o din gelozie pe Ioana Valentina Catargiu, 30 de ani, luni, în jurul orei 3 dimineaţa. După ce a înjunghiat-o, Muhamed Iman Mustafa s-a suit în maşină şi a plecat la casa părintească din satul Poeni, comuna Udeşti, judeţul Suceava.

Potrivit Adevărul, surse din poliţie au precizat că este vorba despre o crimă pasională, cu premeditare, tânărul fiind extrem de gelos şi refuzând să accepte că Ioana s-a despărţit de el și și-ar fi găsit un alt iubit.

Anchetatorii au găsit urme de sânge în mașina bărbatului, iar în telefonul femeii, numeroase mesaje de ameninţare cu moartea, potrivit Monitorul de Suceava.

Ioana Valentina Catargiu avea 30 de ani şi era din comuna Stulpicani, judeţului Suceava. În urmă cu câţiva ani l-a întâlnit pe Muhamed Iman Mustafa din comuna suceveană Udeşti.

Vreme de câțiva ani, cei doi au avut o relație și s-au mutat la Cluj, unde ea lucra ca asistentă medicală. Apoi, pentru că Muhamed era agresiv, Ioana s-a despărțit de el, însă bărbatul nu a primit prea bine decizia.

Duminică noaptea, tânăra a revenit la Cluj din vizita făcută părinților ei în weekend. Ioana a venit de la autogara unde o lăsase autocarul de Suceava cu un taxi, care a lăsat-o în stradă. Avea de parcurs câțiva metri pe aleea din fața scării. Acolo a atacat-o fostul ei iubit. A înjunghiat-o și a fugit.

Muhamed Iman Mustafa, un tânăr cu mamă suceveancă şi tată arab, nu este înregistrat ca având probleme medicale, susţin surse din poliţie, citate de Adevărul.