Trump, întrebat cine e mai faimos decât el pe pământ: „Iisus Hristos”

0

Modestie din partea președintelui SUA, Donald Trump. A recunoscut că nu este cel mai faimos om de pe pământ…, ci o singură ființă îl depășește: Fiul lui Dumnezeu!
Președintele american Donald Trump a declarat în timpul unui miting electoral din Greenville, Carolina de Nord, că nu este cea mai faimoasă persoană din lume, fiind depășit ca notorietate de Iisus Hristos.

„Cineva mi-a zis ieri ‘ești cea mai faimoasă persoană din lume de departe’. Am zis ‘nu sunt’…mi-a zis ‘cine e mai faimos?’ Am zis ‘Iisus Hristos’”, și-a amintit Trump, stârnind urale din partea susținătorilor săi, potrivit Hotnews.ro.

Donald Trump a mai spus: „nu îmi asum niciun risc…nu mă cert cu Iisus Hristos”, spre amuzamentul audienței sale.
Donald Trump către Joe Biden: Trebuie să te ajute șefu’
Înainte de a îl pomeni pe Iisus, Trump a transmis condoleanțe pentru Joe Biden, după ce două persoane angajate în campania sa au fost testate pozitiv la noul coronavirus.
„Cu măști sau fără măști, poți să faci ce ai face, dar să știți, tot trebuie să te ajute șefu’!”, a spus Trump arătând spre cer.
Discursul președintelui vine la o săptămână după ce Eric Trump declara că tatăl său „literalmente a salvat Creștinismul”.

Joe Biden, contracandidatul democrat al lui Donald Trump, este creștin catolic practicant și încearcă să obțină sprijinul unui segment compact de votanți care l-au susținut pe Trump în 2016 – creștinii evanghelici din SUA. Peste 1600 de lideri religioși și-au anunțat susținerea pentru Biden săptămâna trecută, conform The Hill.