Trei zodii afectate de Mercur Retrograd în 2022

0

Anul nou vine cu schimbări importante pentru toate cele 12 semne zodiacale, dar în special pentru trei dintre zodii care vor fi afectate de Mercur Retrograd. Ce înseamnă Mercur Retrograd și cum te poate influența în funcție de zodia ta sau ascendentul în care te-ai născut.

Trei zodii afectate de Mercur Retrograd în 2022

Mercur Retrograd este o planetă care are o influență puternică asupra zodiilor. Când Mercur este Retrograd, toate ne merg pe dos, suntem obosiți, lipsiți de chef și energie, ni se pare că ne urmărește ghinionul și orice am face nimic nu iese așa cum trebuie.

Zodiile afectate de Mercur Retrograd în 2022 sunt: Gemeni, Balanță și Capricorn. Nativii zodiei Gemeni vor avea de întâmpinat provocări în sfera profesională. Și-au propus multe pentru noul an și chiar vor reuși, însă nu fără nervi întinși la maximum și eforturi considerabile. Partea cea mai bună este că la final de an, când vor trage linie, își vor da seama că tot chinul a meritat.

Nativii zodiei Balanță se vor simți copleșiți de problemele familiale, mai ales în prima parte a anului. Astrele îi sfătuiesc să aibă răbdare și să nu se pripească în a lua decizii importante. Lucrurile se vor așeza de la sine, dar este nevoie de o perioadă de tensiuni ca totul să reintre pe făgașul normal.

Zodia Capricorn afectată de Mercur Retrograd

Nativii zodiei Capricorn ar putea avea probleme în plan sentimental. Le este recomandat să nu ia decizii importante în 2022, mai ales în a doua jumătate a anului. Nu vă aventurați în relații noi dacă nu simțiți că merită, nu promiteți când sunteți fericiți și nu luați decizii când sunteți nervoși.

Acestea sunt cele mai importante previziuni zodiacale pentru Gemeni, Balanțe și Capricorn în anul 2022, din prisma lui Mercur Retrograd. Chiar dacă veți avea parte de turbulențe, nu disperați pentru că luminița de la capătul tunelului va apărea mai devreme sau mai târziu.