Tragedii în lanț la Chefi la Cuțite. Evenimentele i-au șocat pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Ce s-a întâmplat în ultimii 3 ani

eduard

Chefi la Cuțite este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de la Antena 1. Concurenții vin să își prezinte preparatele culinare, pentru a-i impresiona pe jurați.

Cei care primesc cel puțin două cuțite din partea celor trei bucătari au șansa să ajungă chiar într-una dintre echipe.

Deși este o emisiune urmărită de milioane de români, au existat și momente dramatice legate de ea. Au avut loc tragedii în lanț la Chefi la Cuțite!

Iată mai jos, în articol, detalii despre evenimentele din ultimii trei ani care i-au șocat pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1 s-a aflat în topul celor mai vizionate show-uri de la noi.

De-a lungul sezoanelor, concurenții au dorit să își asigure locurile în echipe prin preparatele pe care le-au pregătit.

Jurații, însă, au avut de făcut o muncă acerbă, pentru a-i alege pe cei mai buni. Atât în timpul preselecțiilor, cât și în bootcamp. Odată ajunși în echipe, participanții au trebuit să demonstreze că au calitățile necesare, pentru a ajunge până în marea finală și chiar să câștige marele premiu pus în joc. Acum, emisiunea va ajunge la sezonul 12.

De-a lungul anilor, însă, au existat și tragedii în lanț la Chefi la Cuțite. De exemplu, în ultimii trei ani, șapte foști participanți au decedat. Iar evenimentele i-au șocat pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Cei trei jurați de la „Chefi la Cuțite”. Sursă foto: captură video
Tragedii în lanț la Chefi la Cuțite – 7 foști participanți au murit, în ultimii 3 ani
În ultimii trei ani, șapte foști participanți de la Chefi la Cuțite au murit.

Vasile Rusu, „sosia lui Romică Țociu”, a murit în data de 17 aprilie 2020, în spital, la vârsta de 54 de ani. Era internat la o unitate medicală din Suceava, după ce se infectase cu Covid-19.

Liviu Chiorpec a murit în data de 4 noiembrie 2021, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, și anume cancerul. Devenise profesor de gastronomie, după ce a lucrat timp de 10 ani la corporație.

Lino Bucci a murit în data de 3 mai 2022, iar Gheorghe Vătafu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, în data de 30 august 2022.

Nosfe, rapperul de la Șatra B.E.N.Z., a murit la vârsta de 37 de ani, în data de 16 noiembrie 2022. Venise la Chefi la Cuțite alături de soția lui, Mădălina Crețan.

Soția lui Nosfe și-a deschis sufletul și a vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre momentele grele pe care le-a îndurat și care i-au măcinat sufletul. (Vezi aici)

Iulian Juncănaru a decedat în decembrie 2022, fiind găsit fără suflare în propria locuință. Nu se cunosc cauzele decesului.

Dumitru Pop Tincu a murit în aceeași lună precum Iulian Juncănaru, la vârsta de 67 de ani. Era deținătorul titlului onorific de Tezaur Uman Viu și era maestru popular la Cimitirul Vesel din Săpânța.

Lasă un comentariu