Tragedie în lumea muzicii! Un rapper a fost împușcat mortal

0

Lumea internațională a muzicii este îndoliată. Young Dolph, unul dintre cei mai iubiți rapperi, a murit miercuri, 17 noiembrie. Se pare că acesta a fost împușcat mortal, dar nu se cunoaște cauza incidentului și nici identitatea celui care a recurs la acest gest extrem.

Din primele informații aflăm că Young Dolph a murit în urma unui atac în Memphis, Tennessee. Artistul se afla în fața unei patiserii, când o mașină necunoscută a trecut pe lângă el. Geamul s-a lăsat în jos și o persoană l-a împușcat. Fanii șocați au sunat imediat după ajutor. Medicii au intervenit de urgență pentru a acorda primul ajutor, dar nu au mai putut face nimic pentru artist.

„Această împușcătură este un alt exemplu al violenței fără sens cu armele pe care o trăim la nivel local și național. Inimile noastre se îndreaptă către familia Thornton și către toți cei care sunt afectați de acest act de violență îngrozitor’, se arată, conform Davis.

În prezent nu se știe de la ce a pornit tot și în ce anturaje era implicat celebrul cântăreț. Anchetatorii încă vorbesc cu martorii și verifică camerele de supraveghere și de securitate din zonă, pentru a se stabili cauza exactă a acestui atac mortal.

Poliția le-a transmis oamenilor să nu iasă afară din case pentru o perioadă și să aibă grijă de ei. Departamentul de Poliție din Memphis oferă o prezență sporită în zonele orașului care ar putea fi direct afectate de atac și îi sfătuiește pe oameni să fie atenți.