Tragedie în familia Donca, i-au anunțat decesul. Orianda Donca, în doliu: „Infarct la 50 de ani”

eduard

Orianda Donca, soția milionarului Călin Donca, aflat în arest preventiv, a anunțat decesul unui membru al familiei sale. Bărbatul a suferit un infarct, potrivit informațiilor disponibile până la momentul redactării acestui articol, la vârsta de doar 50 de ani. În ce circumstanțe a survenit evenimentul.

Cu ce probleme se confruntă Orianda Donca
Călin Donca, cel mai tânăr milionar din România, în vârstă de 38 de ani, se află în prezent în arest preventiv, potrivit deciziei luate de judecători, ca urmare a acuzațiilor aduse de procurori: constituire de grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital.

Faptul că trebuie să stea după gratii până cel puțin la mijlocul lunii octombrie 2023 are, fără îndoială, un impact semnificativ asupra vieții personale a lui Călin Donca. Soția afaceristului, pe nume Orianda, este și ea cercetată în același dosar, însă a fost lăsată în libertate pentru a îngriji de copii.

Orianda Donca este mama a cinci copii, cu vârste între 2 și 12 ani: Ariadna, Ovidius, Arisha, Ares și Areea. Situația în care se află atât ea, cât și partenerul său i-a schimbat fără îndoială perspectivele. Potrivit unor voci, femeia a ajuns să se împrumute de la prieteni pentru a-i crește pe cei mici.

Dificultăți financiare privind cei 5 copii
De când capul familiei Donca a ajuns după gratii, apropiații cuplului susțin că Orianda se confruntă cu probleme pe zona financiară. Toate conturile bancare ar fi fost suspendate, imediat după ce partenerul său de viață a fost plasat în arest preventiv. Ar fi ajuns să se împrumute de la prieteni pentru copiii săi.

Ca și cum problemele nu ar fi fost suficiente, Orianda Donca a mai primit o lovitură. Un unchi de-al său, în vârstă de 50 de ani, s-a stins din viață din cauza unui infarct. Soția lui Călin Donca nu a spus prea multe despre circumstanțele în care a avut loc incidentul, însă a precizat că acesta era apropiat de ea.

Un membru al familiei s-a stins din viață
„Pe lângă tot circul în care suntem acum, din păcate ne luăm la revedere de la scumpul nostru unchi Silviu. Suntem șocați de brusca întâmplare. Infarct la 50 de ani, fără niciun simptom înainte.

Pentru mine a fost ca un tată, s-a implicat în creșterea mea cu multă iubire și dăruire, iar mai târziu și cu copiii mei. Cerul te așteaptă în sărbătoare. Drum lin spre stele, prea devreme ai plecat!”, a transmis Orianda Donca pe InstaStory.

Unchiul Oriandei Donca ar fi avut grijă atât de aceasta, cât și de copiii săi. Bărbatul s-a implicat activ în creșterea celor cinci micuți ai lui Călin Donca și nu numai. Fără îndoială, situația în care se află cel mai tânăr milionar din România și soția lui l-au afectat.

Lasă un comentariu