Totul despre trecutul Andreei Marin. Cine a fost primul ei soț și de ce au divorțat cei doi

0

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste de la noi din țară. Toată țara o cunoaște de la celebra emisiune Surprize, surprize, unde făcea furori la fiecare apariție. Totuși, puțini știu despre ea că a mai avut o căsnicie înainte de Ștefan Bănică.

Andreea Marin s-a căsătorit la 21 de ani

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. După o carieră de mare succes în televiziune, a ales să se implice acum mai mult pe partea umanitară și face parte din multe proiecte de succes și este imaginea acestora, ceea ce îi aduce o mare recunoaștere.

Toată lumea știe că a fost căsătorită cu Stefan Bănică Junior și au împreună și o fetiță, pe Violeta. Prea puțini știu, însă, că Zâna a mai avut o relație înainte serioasă înainte de celebrul artist. Cu bărbatul respectiv chiar a fost căsătorită când avea doar 21 de ani.

Când a ajuns în București, Andreea a început să lucreze în televiziune. Tot acolo l-a cunoscut și Cristian Gheorghiță, cel care avea să-i devină soț, pentru că împărțeau aceeași pasiune: jurnalismul. Bărbatul încă activează acum în acel domeniu și chiar deține o funcție de conducere în cadrul postului de televiziune Prima TV.

Andreea Marin nu a vorbit prea mult despre acest mariaj eșuat, pentru că mereu a fost o femeie retrasă, secretoasă, care a păstrat pentru ea aspectele personale. Totuși, ea a spus că nu a considerat niciodată că s-a căsătorit prea devreme, deși avea puțin peste 20 de ani, pentru că a fost o alegere luată din dragoste.

De ce a divorțat prima dată Zâna

Andreea Marin a mărturisit că divorțul lor a venit la scurt timp după căsătorie, pentru că și-au dat seama că nu se mai potrivesc. Spune că le-a fost greu să ia o astfel de decizie, mai ales că între ei mai existau sentimente, dar au ajuns la concluzia că nu mai pot continua.

Andreea Marin spune că nu a rămas neapărat în relații bune cu fostul soț, pentru că nu păstrează legătura. Totuși, atunci când se întâlnesc, nu se ocolesc și discută.

„Nu pot spune că m-am măritat prea devreme. Am făcut-o la 21 ani, din dragoste, dar amândoi ne-am dat seama la un moment dat că drumurile noastre sunt diferite. Ne-am dat seama că nu ne mai potrivim. N-a fost uşor să luam o astfel de decizie, pentru că în acel moment aveam sentimente unul faţă de celălalt. Dar relaţiile noastre au rămas extrem de civilizate şi după divorţ. Nu pot să spun că am păstrat neapărat legătura, dar lumea e mică, iar atunci când ne întâlnim discutăm, nu ne evităm”, a precizat Andreea.

Apropiații spuneau că Zâna a suferit foarte mult din cauza despărțirii. După doar trei ani de căsnicie, când s-a văzut singură, nimic nu mai conta pentru ea. Andreea Marin ar fi avut o perioadă în care nu se mai putea bucura nici de reușitele pe plan profesional, pentru că lumea ei se prăbușise.