Toți șoferii trebuie să știe asta! Circulația rutieră va fi închisă pe ambele sensuri într-un pasaj

0

CNAIR anuță că circulația rutieră în pasajul Bascov din judeţul Argeş va fi închisă pe ambele sensuri, începând de miercuri seară, timp de şase ore pe fondul unor lucrări.
CNAIR transmite că traficul va fi deviat pe bretelele pasajului Bascov în vederea realizării lucrărilor „Întreţinere şi reparaţii sistem iluminat stardal”, iar închiderea circulaţiei va fi asigurată de IPJ Argeş – Serviciu Rutier şi Poliţia Comunitară.

Citeste si: VIDEO – O educatoare plesnește un copil. Imagini revoltătoare

Pas important în realizarea Autostrada de Cetură București
Contractul „Proiectare şi Execuţie Autostrada de Centura Bucureşti km 0+000-km 100+900, Sector Centura Nord km 0+000-km 52+770, Lot 2: km 20+000-km 39+000”, în valoare de 831.920.653,34 lei (fără TVA), va avea o durată de 12 luni pentru proiectare, respectiv de 22 de luni pentru execuţia lucrărilor.
Ofertantul câştigător oferă o perioadă de garanţie a lucrărilor de zece ani.
Autostrada Centura Bucureşti km 0+000 – km 100+900 – Centura Nord face parte integrantă din Coridorul Pan-European numărul IV, care traversează România de la Vest la Est, pe direcţia Nădlac – Arad – Timişoara – Lugoj – Deva – Sibiu – Piteşti – Bucureşti – Constanţa, arată CNAIR.

„Bucureștiul este obligat să colaboreze cu Ministerul Transporturilor, pentru că multe din lucrurile pe care trebuie să le facem în ceea ce privește mobilitatea în București ține de colaborarea cu acest minister.

Trebuie să luăm presiunea de trafic de pe București și ca să luăm presiunea pe trafic trebuie să avem o consolidare a transportului public, trebuie să avem marile parcări în intrarea în oraș, trebuie să avem Șoseaua de Centură și trebuie să avem Autostradă de Centură. Deci, am vorbit astăzi de investițiile pe care MT urmează să le facă”, a spus Nicușor Dan.