Tot ce s-a știut până acum a picat! Mona Segall a luat decizia uluitoare! Cine îi va înlocui pe Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu la Chefi la Cuțite

eduard

La mai bine de o lună de la anunțul că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din echipa Antenei 1, CANCAN.RO a aflat la ce lucrează Mona Segall, în mare secret. Astfel, celebrul producător a chemat deja la casting mai multe serii de bucătari însă, surprinză, printre ei nu se numără nici unul dintre numele vehiculate.

Vestea că una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, “Chefi la Cuțite”, a rămas fără cei trei jurați, a căzut precum un trăsnet pentru milioane de telespectatori care urmăresc cu sufletul la gură fiecare ediție a emisiunii. Printr-un comunicat, reprezentanții au anunțat că cei trei chefi au refuzat să mai intre pe platourile emisiunii, motivând faptul că sunt obosiți. Mona Segall s-a arătat și ea total indignată și dezamăgită de decizia celor cu care a colaborat mai bine de zece ani.

Mona Segall, decizie contra cronometru pentru Chefi la cuțite
Pentru că promovarea emisiunii a fost deja vândută în avans, Antena 1 trebuie să livreze produsul finit pe micile ecrane în timpul stabilit. În caz contrat, contractele pe care le-au semnat vor fi reziliate și vor pierde mii de euro.

Inițial, filmările pentru emisiunea culinară erau programate pentru luna octombrie, dar dată fiind „revolta”lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, calendarul producției a fost dat peste cap.

Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, „Regina audiențelor” face tot posibilul pentru a veni cu o formulă nouă. A apelat la bucătari din țară și din afară pentru a veni în platourile de la Romexpo. Încearcă să găsească toate „ingredientele” de care masa juriului are nevoie. Nu va alege vedete, ci chefi, în adevăratul sens al cuvântului. Trebuie să se grăbească pentru că în martie ar trebui să apară deja noul sezon, iar doar montajul durează o lună, poate chiar două.

De ce ar fi plecat, de fapt, cei trei chefi, de la Antena 1!
După plecarea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a ieșit la iveală și oferta pe care au avut-o de la PRO TV, dar au refuzat-o. Conform surselor CANCAN.RO, motivul nemulțumirii chefilor ar fi fost, de fapt, de ordin financiar. Mona Segall le-a făcut o promisiune, dar nu s-a ținut de cuvânt:

„Oferta de la PRO TV a existat, dar ei au refuzat-o de dragul Monei. Ei au vorbit încă de anul trecut de o mărire a onorariului și s-a stabilit că ea se va aplica din primul sezon al acestui an. Primul sezon a venit, iar înainte de filmări, chefii au început să pună întrebări și să ceară mărirea contractului și în acte. Discuțiile s-au regiversat, au început și filmările, s-au și încheiat, degeaba. Nimic clar. În vară, chefii au început din nou să pună întrebări, însă nu s-au impacientat, pentru că ei stabiliseră ceva cu Mona Segall, iar ea nu își încălcase niciodată cuvântul în toți anii.

La sfârșitul lunii august ei au pus piciorul în prag și au spus că nu vor intra să filmeze al doilea sezon din an. Au urmat discuții peste discuții, noi promisiuni, fără nimic, palpabil. Atunci, Sorin, Florin și Cătălin au decis că nu vor mai intra deloc în platou și sunt de acord cu rezilierea contractului, dacă nu li se respectă drepturile și nu le să dă ceea ce li s-a promis. Lor le este strict interzis să facă declarații până în luna ianuarie a anului viitor, dar mai apoi vor ieși public și vor spune tot adevărul”, a declarat o sursă avizată, pentru CANCAN.RO.

Lasă un comentariu