Top TREI zodii chinezești care dau lovitura în amor la final de săptămână. Vezi cine e pe locul 1!

eduard

Top TREI zodii chinezești care dau lovitura în amor la final de săptămână. Vezi cine e pe locul 1!
Trebuie să te întrebi dacă ești fundamental incompatibil cu persoana cu care ești. Sau sunt prea mândru și egoist pentru a fi într-o relație cu cineva?

Trei zodii chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste la finalul săptămânii 11 – 17 septembrie 2023. În primul rând, iată mesajele pentru toată lumea. Este soarta sau acțiunea care te aduce împreună cu cel care îți face inima să cânte de bucurie? Ești o marionetă a ceva dincolo de tine sau un stăpân al destinului tău, mânuind propriul tău arbitru? Acestea sunt întrebările la care să te gândești weekend-ul acesta. Deci, scoate jurnalul și începe să scrii.

Trebuie să te întrebi dacă ești fundamental incompatibil cu persoana cu care ești. Sau sunt prea mândru și egoist pentru a fi într-o relație cu cineva? Acum, să ne concentrăm asupra celor trei zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste la final de săptămână.

Top TREI zodii chinezești care dau lovitura în amor

3. Șobolan1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Soarta joacă un rol important în viața ta amoroasă chiar acum. Dacă ești singur, soarta te duce la cel căruia ești destinat. Această călătorie nu va fi lină sau lipsită de stres pentru majoritatea dintre voi, dar va merita. Unii dintre voi le veți găsi atunci când vă înscrieți la o universitate, urmați studii superioare sau chiar vă mutați într-o altă țară. Alții dintre voi le veți găsi în timpul angajării voastre, indiferent de profesie, fie că este o piață de fermier, un târg de carte, o conferință sau chiar în timp ce ridici rufele pentru șeful tau.. Ai încredere în proces. Norocul este peste tot daca esti atent.

Daca esti intr-o relatie, fă ceva weekend-ul aceasta pentru a arăta iubire față de partenerul tău și oferă-i șansa de a ți-o arăta imediat înapoi. Poate fi printr-o cină spontană sau o vacanță de weekend. Un trandafir este lăsat pe masa de mic dejun sau chiar un pachet de cărți dacă colectează descoperiri rare. Știi care va fi cel mai bun mod de a te exprima. Săptămâna aceasta, norocul tău va fi cireașa de pe acest tort delicios.

2. Bivol
1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Top TREI zodii chinezești care dau lovitura în amor. Bou, ai încredere în intuiția ta mai presus de orice altceva în această săptămână când vine vorba de chestiuni legate de inimă. Dacă îți spune să te uiți mai atent la relația ta cu cineva, este posibil să interacționezi cu cineva incompatibil cu tine. Dacă, în schimb, intuiția ta șoptește să te apropii de cineva, ai încredere în acea îndrumare și lasă-l să te conducă la iubirea adevărată.

Sănătatea ta va fi puternică și vitală în această săptămână dacă ești singur. Acest lucru se poate manifesta chiar ca o strălucire pentru unii dintre noi. După cum știm cu toții, o persoană sănătoasă este frumoasă. Așa că nu fi surprins dacă cineva vine din senin la tine și iti cere să ieși la o întâlnire, chiar dacă nu ești interesat să te întâlnești cu ei. Încă va funcționa în favoarea ta, deoarece asta acum pune puterea de a alege în mâinile tale.

Dacă ești într-o relație, tu și partenerul tău va îndreptati încet spre un viitor luminos și frumos. Pentru unii, este posibil să vă mutați într-o țară sau un oraș care va fi mai abundent (din punct de vedere financiar și în alt mod) pentru voi. Pentru alții, ești foarte aproape de a te căsători, dar nu știi încă! Bucura-te de această călătorie și înregistreaza reperele în albume foto și carduri de memorie. Nu mințeau când spuneau că plăcerea constă mai degrabă în călătorie decât în destinație.

1. Cocoș
1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Energia iubirii weekend-ul aceasta este pentru tine ca să construiești ceva care să reziste testului timpului. Esti pregătit să iti investesti timpul, efortul și energia într-o astfel de afacere? Dacă da, ai grijă pe cine alegi ca partener. Nu toți cei care spun că sunt dispuși, chiar sunt dispuși. Dacă ești singur, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta va încolți și va străluci atunci când intri în modul receptiv. În loc să acționezi pentru a găsi persoana potrivită, fă spațiu pentru ca dragostea să curgă în viața ta în această săptămână. Fă ceea ce îți aduce bucurie, socializează cu prietenii și familia și răsfăță-te în activități de îngrijire personală, în timp ce lasi spațiu pentru un partener, ca și cum ai avea deja unul. Cum ar arăta asta pentru tine?

Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste în acest final de săptămână este de natură foarte „reproductivă”. Deci, dacă ai încercat să ai un copil cu partenerul tău, intri chiar acum într-o fază foarte fertilă a vieții. Pentru alții, acest lucru se referă la a fi la doar câțiva pași de tine, din cauza muncii grele pe care tu și partenerul ai depus-o pentru a-ți construi viața colectivă. Fii atent și recompensele vor continua să curgă.

Lasă un comentariu