Ți-o mai amintești pe Nikita, „fata rea de cartier”? Cum arată acum, la câteva luni după ce a dat Spania pe România

eduard

Mihaela Ispas, cunoscută în întreaga țară drept Nikita, a făcut un pas important în viața ei și s-a întors în România după o absență de 15 ani petrecuți în Spania. Fosta pugilistă și cântăreață a lăsat în urmă strălucirea mondenă pentru a-și construi o viață într-un cadru mai intim și liniștit.

În prezent, Nikita se simte împlinită mai mult ca niciodată, având o familie frumoasă formată din cele două fiice ale sale și iubitul secret care i-a cucerit inima. Pentru Mihaela Ispas, a cărei prezență în industria divertismentului a fost marcată de porecla Nikita, viața a cunoscut schimbări semnificative de-a lungul anilor.

Cum arată în prezent Nikita
Acum mai bine de un deceniu, ea și-a găsit liniștea în orașul Malaga din Spania, unde și-a clădit o familie și a încercat să se bucure de momentele mai puțin expuse publicului larg. Cu toate că s-a bucurat de atenția presei și a fanilor în trecut, Mihaela Ispas a ales să își concentreze energia și timpul în direcții mai personale și intime.

Anii petrecuți în Spania au adus schimbări semnificative în viața femeii cunoscute ca Nikita. În timp ce publicul își amintește de ea ca de o pugilistă talentată și o cântăreață plină de viață, Mihaela Ispas s-a transformat într-o mamă dedicată și într-o parteneră iubitoare. Cele două fiice ale sale, în vârstă de 13 și, respectiv, 5 ani, reprezintă lumina ochilor ei și sursa principală de bucurie.

Presupusa idilă cu Michele Morrone
Alături de frumoasa ei familie, Nikita și-a găsit și dragostea în Spania. Un iubit secret a intrat în viața ei și a devenit parte din această poveste de iubire și bucurie. Nimeni nu s-a așteptat ca Nikita să aibă o relație cu nimeni altul decât Michele Morrone, actorul din pelicula 365.

În cel mai recent interviu acordat, Mihaela Ispas a mărturisit că actorul o caută zilnic și își dorește să o facă soția lui, însă ea refuză categoric. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în momentul în care Nikita a încercat să îl contacteze, însă acesta nu i-a răspuns.

„N-ar fi o problemă, că nu e bărbat de refuzat, dar orgoliul meu este mai presus decât a mă lăsa sedusă de Michele Morrone. Există bărbați și mai frumoși decât el, nu neapărat să stai o noapte cu el. Cu mine nu o să stea numai o noapte, dar nu îmi plac bărbații care umblă cu multe femei, nu suport! El în continuare vrea să vină în România, să mă vadă din nou și să avem o relație mult mai strânsă, după cum reiese din mesaje”, susține Nikita, potrivit Cancan.

Planurile de viitor ale Mihaelei Ispas
Deși își găsise un cămin stabil și fericit în Spania, Nikita a ales să se întoarcă pentru o scurtă perioadă în România, aducând o serie de surprize fanilor săi fideli. Deja de câteva luni pe meleagurile natale, vedeta a dezvăluit că pregătește lansarea unei cărți și a unui film, ambele inspirate din propriile ei experiențe de viață. Această decizie reflectă dorința ei de a împărtăși cu ceilalți lecțiile și învățămintele pe care le-a acumulat pe parcursul anilor săi de călătorie și evoluție personală.

Viața lui Nikita nu a fost mereu ușoară, iar experiențele ei de viață au contribuit la conturarea persoanei puternice și curajoase pe care o cunoaștem astăzi. Pe lângă aspectele luminoase ale celebrității, există și părți mai puțin cunoscute ale poveștii sale. Nikita a înfruntat momente dificile, inclusiv două stopuri cardiace care au pus-o față în față cu fragilitatea vieții.

Lasă un comentariu