Theo Rose trece prin momente grele. Artista şi-a anunţat fanii de situaţia în care se află: „Trebuie să fug din ţară ca politicienii”

eduard

Theo Rose a făcut un anunț important pentru toți fanii ei. Vedeta a dezvăluit în această dimineață că trece prin momente grele, despre care a vrut să le vorbească și oamenilor care o iubesc. Artista nu a mai rezistat și a spus tuturor cu ce stări se confruntă.

Theo Rose se confruntă cu burnout
Theo Rose este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Vedeta are o mulțime de fani, care o iubesc pentru talentul ei special și spectacolul pe care îl face mereu pe scenă. Le este recunoscătoare pentru tot, motiv pentru care încearcă să fie cât mai deschisă față de aceștia.

Este o persoană transparentă, căreia îi place să vorbească despre viața ei și să îi inspire pe ceilalți prin trăirile sale. Este activă în mediul online, unde îi ține la curent pe urmăritorii ei, dar de data aceasta nu a venit cu vești prea bune pentru aceștia.

Iubita lui Anghel Damian nu a ezitat să le spună fanilor cum se simte în această perioadă, mărturisind că nu este deloc într-o formă bună. Theo Rose a dezvăluit că se confruntă din plin cu burnoutul și este la un pas să clacheze, pentru că are foarte multe responsabilități și cu greu le mai poate face față.

„Burnout… Here I come! Nu sunt bine. Tot zic că am obosit da` nu sunt în stare să schimb nimic. Corpul și mintea mea sunt în Piața Constituției și se revoltă. Cred că tre` să fug în altă țară ca politicienii. Spun asta cu textul în brațe. Urmează 12h de filmare. Yuhu!”, este mesajul pe care l-a scris Theo Rose, pe pagina personală de Instagram.

Theo Rose este foarte solicitată. Are o mulțime de concerte și apariții importante, filmări pentru serialul Clanul, în care face furori, dar și un bebeluș de doar câteva luni de care trebuie să aibă mare grijă.

Theo Rose, luptă grea cu depresia
Theo Rose a fost mereu o persoană sinceră, căreia nu i-a plăcut să se ascundă. Nu s-a prefăcut niciodată că viața ei este roz, deși mulți se gândesc că este celebră și are tot ce își poate dori un om. În spatele zâmbetului, însă, se ascunde tristețea și depresia.

Artista a recunoscut mereu că a dus o luptă mare cu depresia și episoadele de anxietate. Chiar dacă încearcă să fie o persoană optimistă și cu zâmbetul pe buze indiferent de situație, a întâmpinat și situații care au pus-o în dificultate și pe care nu a știut cum să le gestioneze pe moment.

Pe vremea când era la Bravo, ai stil!, vedeta spunea că se simte mai bine datorită celor din jur, dar mai ales datorită faptului că muncește mult și este ocupată. Avea mereu ceva de făcut și nu se gândea atât de mult la probleme, dar gândurile o cuprindeau uneori.

„Acum sunt bine, am apelat la terapie. Faptul că sunt aici, că sunt foarte ocupată și că petrecem foarte mult timp la filmări, mă ajută extrem de mult.

Este o altă energie, interacționez în permanență cu alți oameni, te schimbi, te machiezi… Mă țin ocupată cât mai mult și încerc să fiu optimistă!”, a declarat Theo Rose

Totuși, vedeta a reușit să treacă peste stările anxioase cu ajutorul muncii atunci. De data aceasta, munca în exces și responsabilitățile prea multe sunt cele care nu o lasă să se bucure în liniște de lucrurile frumoase din viața ei, care chiar contează cu adevărat.

De ce nu arată fața fiului său
Mulți se întreabă de ce Theo Rose nu l-a prezentat pe fiul său publicului până acum. Deși Sasha este botezat de când avea doar câteva săptămâni, părinții lui încă îl țin departe de ochii lumii și îi ascund fața în postările de pe rețelele de socializare.

Pe contul artistei de Instagram, iubita lui Anghel Damian, Theo Rose, a fost întrebată de mai mulți fani cu privire la motivul pentru care nu își expune chipul micuțului ei. Acesta a venit pe lume în vara acestui an dar, în toate aceste luni, nimeni nu a aflat cum arată, deși toți fanii așteaptă acest lucru cu nerăbdare.

În răspunsul său, Theo Rose le-a comunicat susținătorilor că își dorește să protejeze intimitatea fiului său în această perioadă delicată a copilăriei. Ea a explicat că nu vrea ca micuțul să fie expus publicului la o vârstă atât de fragedă, să fie postat pe tot felul de site-uri și rețele de socializare, fără acordul ei și al lui Anghel Damian.

„Cred că vă închipuiți că eu vi l-aș arăta și acum. Ca orice părinte, mă mândresc, mi-e drag de el, mi-ar plăcea să îl vedeți și voi, nu e ca și cum îl port cu cagulă pe față atunci când ieșim pe afară. Nu suntem absurzi.

Dar odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru, și postat în aceleași condiții. Și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui.

Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a explicat Theo Rose pe Instagram.

Artista spune că este foarte mândră de micuțul ei, îi este drag de cum arată și ar fi încântată ca toți să îl cunoască, dar consideră că este mult prea mic ca să apară în spațiul public. Artista așteaptă momentul potrivit, dar în prezent nu are de gând să îi dezvăluie identitatea micuțului Sasha.

Lasă un comentariu