Theo Rose și Irina Rimes au explicat ce s-a întâmplat la Vocea României: „Mă atacă acum”. Reacția…

eduard

Theo Rose și Irina Rimes au avut un schimb de replici la Vocea României, în timp ce încercau să convingă o concurentă să se alăturei echipelor lor. La finalul momentului, Theo a fugit plângând în culise, iar fanii emisiunii i-au aruncat cuvinte grele Irinei. Acum, cele două artiste au explicat ce s-a întâmplat, de fapt, între ele.

În ediția de vineri, 6 octombrie, Andreea Oprea a reușit să îi impresioneze pe antrenori, astfel că toate scaunele s-au întors pentru ea. Aceștia au încercat să o convingă pe tânără să îi aleagă, iar spiritele s-au încins între Theo Rose și Irina Rimes.

Theo Rose și Irina Rimes schimb de replici la Vocea României
Încercând să o atragă pe concurentă în echipa ei și a lui Horia Brenciu, Theo a spus: „Andreea, vocea unui om ajunge să fie cumva rezultatul a tot ceea ce a studiat de-a lungul timpului și regăsesc în vocea ta multe genuri muzicale. Îmi place că în sfârșit găsesc alți oameni ca mine și mi se pare că în sfârșit lumea mea devine acceptată, normală. Eu mă bucur că văd alți oameni care de acum încolo o să facă asta, ce am făcut și eu, să împrăștie din lumea asta cu sclipici”.

În acel moment, Irina Rimes a avut o replică acidă: „Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?”.

Dialogul dintre cele două jurate s-a încins, cu iubita lui Anghel Damian spunând: „Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră!”

După acest moment, fanii lui Theo au început să îi trimită Irinei diferite mesaje răutăcioase.

Theo Rose a explicat ce s-a întâmplat la Vocea României
După valul de reacții negative din mediul online, Theo Rose a vrut să lămurească lucrurile și a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Aici, artista a precizat că nu a plâns din cauza colegei sale, așa cum s-a spus, iar ea și Irina Rimes se înțeleg foarte bine.

„Eu n-am plâns din cauza Irinei. Ce vedeți voi acolo e o frântură, după ore întregi de filmare ne mai ia gura pe dinainte și spunem lucruri. Mie și despre mine mi se par unele lucruri pe care le spun că pot părea într-un fel. Dar să știți că noi între noi tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți un ***** pe gură, atunci când vrei să combini un concurent să vină în echipa ta, să zici ceva care să nu-i pice bine unui alt antrenor, dar tot timpul am verificat”, a afirmat iubita lui Anghel Damian, potrivit Cancan.

Cântăreața e precizat că Irina Rimes a mers la ea să vadă dacă este bine, între ele neexistând o animozitate.

„Niciodată nu am plecat supărați, că nu e despre asta și m-a surprins că s-a creat asta. Eu n-am plâns din cauza Irinei și ați văzut că ea la final a venit la mine să verifice și i-am spus că na, că s-au adunat și la mine niște frustrări, sunt niște lucruri care mă dor și pe mine și dacă m-ai atins acolo dau o lacrimă”, a mai spus Theo Rose.

Citește și: Irina Rimes de la „Vocea României”, confundată cu o altă artistă: „În capul meu era: «Wow, prima mea fană»” / Exclusiv

Citește și: Care este cel mai mare vis al artistei Irina Rimes? „Cred că ar merge mult mai ușor toate” / Exclusiv

Irina Rimes, despre Theo Rose: „Una dintre cele mai bune voci”
După ce internauții i-au transmis numeroase mesaje pline de injurii și jigniri, Irina Rimes a vrut și ea să lămurească lucrurile.

„De obicei eu hate-ul îl ignor, dar de data asta este foarte greu să ignor toate mesajele. (…) Asta trebuie să se oprească! Să asociezi pe cineva cu un gen muzical nu este o jignire! Eu tot timpul am avut o părere foarte bună despre Theo Rose! Tot timpul am zis în dreapta și în stânga că Theo Rose este una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodată și că poate să cânte orice! Cum aș putea eu să jignesc un om despre care am o părere atât de bună?!”, a afirmat Irina Rimes.

„Am spus asta și public, i-am spus-o și ei, ea știe lucrul ăsta, noi ne respectăm reciproc și nu văd de ce a trebuit să sară lumea pe mine, având în vedere că Theo nu a plâns pentru că eu am jignit-o, ci pentru că am atins un punct sensibil și aici nu sunt eu de vină, aici este de vină opinia colectivă. (…) N-am considerat niciodată că muzica pe care o fac eu este mai presus decât muzica lăutărească, din contră, mereu am considerat că muzica lăutărească, folclorul și muzica populară sunt niște genuri cu valoare mult mai mare, pentru că ele conțin identitatea poporului”, a subliniat artista în mediul online.

Irina Rimes, mesaj pentru colega sa de la Vocea României
Mai mult, cântăreața spune că a avut de învățat câteva lucruri de la colega sa de la Vocea României și că este o artistă pe care o apreciază.

„Tot de la Theo am învățat că trebuie să stai pe picioarele tale și trebuie să te ții bine, orice atac ar veni din afară asupra ta. Așa că îți mulțumesc frumos, Theo, și să știi că, chiar dacă fanii tai îmi fac zile fripte, eu tot te iubesc! Pe de altă parte, mă gândesc că ăia nu sunt fanii adevărați ai lui Theo, pentru că fanii adevărați ar ști că Theo Rose n-ar fi de acord cu treaba asta, să vorbească atât de urât, foarte urât! Mi se încrețește părul când citesc mesajele…”, a continuat îndrăgita artistă.

Irina Rimes a dat și câteva exemple de mesaje primite de la internauți.

„Am fost acuzată că discursul pe care l-am avut a fost unul foarte jignitor, armele mele au fost prea tăioase. Iertați-mă, dar nu pot să fiu de acord și n-o să fiu niciodată că asocierea cu un gen muzical este o jignire. Și știți că am dreptate. Nu este! Iar dacă voi, la un moment dat, o vedeți ca pe o jignire, este pentru că voi aveți o problemă cu genul ăsta muzical, nu eu. Puteți să-mi spuneți manelistă, dar nu cânt, nu am inflexiuni. M-aș distra, mi-ar plăcea mult. Dar nu „moldoveancă proastă/ scârbă”. Astea pe care le-am spus la urmă, astea sunt jigniri, nu alea”, a mai spus Irina Rimes.

Gheorghe Turda, reacție în urma conflictului creat după difuzarea Vocea României
După ce internetul a fost împărțit în două în urma disputei dintre Irina Rimes și Theo Rose la Vocea României, și Gheorghe Turda și-a spus părerea. Interpretul de muzică populară i-a luat apărerea lui Theo, despre care spune că are o voce foarte bună.

„Eu am ascultat-o adesea pe Theo Rose, are o voce foarte bună, e foarte bine pregatită, a muncit mult ca să ajungă cineva, un nume. Și ce dacă ea cântă la petreceri? Și eu cânt la nunți de peste 50 de ani, dar am fost și pe scenă, am jucat în ”Nunta lui Figaro”, la Operă, sunt absolvent de canto, la Conservator. S-a luat de ea Irina Rimes, pe care au băgat-o, prin jurii, ca să se afirme? După ce criterii o judecă, căci vocea ei nu m-a impresionat? Vocea lui Theo Rose e incomparabil mai bună decât cea a Irinei Rimes”, a declarat Gheorghe Turda pentru Playtech.

„Repertoriul lui Theo Rose îmi amintește de cel al Aurei Urziceanu. O știu și pe Raluca Diaconu, sora lui Theo, tot o solistă bună. Mâine chiar am o filmare cu ea, la TV. Sunt ambele extrem de talentate”, a mai spus cântărețul.

Lasă un comentariu