Test de atenţie pentru Halloween. Găseşte fantoma ascunsă, nu e deloc uşor

eduard

Astăzi vă prezentăm un test de atenţie pentru Halloween. Găseşte fantoma ascunsă, însă trebuie să știi că nu e deloc uşor. Mulți au încercat să găsească fantoma, însă nu au reușit. Pentru asta, în articolul de jos îți vom da câteva indicii prețioase pentru depistarea ei.

Test de inteligență. Găsește fantoma ascunsă undeva în cimitir
În contextul în care Halloween-ul se apropie cu repeziciune, astăzi vă prezentăm un test mai deosebit, dedicat acestei sărbători americane, dar împrumutată de către mulți dintre români.

Tot ce trebuie să faci, pentru a vedea cât de bine gândești, este să depistezi fantoma înfricoșătoare ascunsă în cimitir. Cei care au conceput testul au ascuns-o bine ascunse, asta e sigur.

Pe măsură ce sărbătoarea înfricoșătore se apropie cu pași repezi, mulți oameni se vor întreba cum își vor face casa să arate foarte înfricoșătoare, cu ce personaj se vor îmbrăca anul acesta și cu ce bântuitoare delicii de Halloween își vor servi oaspeții care vin cu ”trick or treat”.

Găsește fantoma ascunsă în cimitir
Pentru a sărbători Halloween-ul, echipa de la Buzz Bingo te provoacă să găsești fantoma ascunsă în creierul înfricoșător al cimitirului. Trebuie să știți că doar 10% dintre oameni sunt capabili să dezlege misterul.

Cum Halloween-ul se apropie cu pași repezi, nu există modalitate mai bună decât să luați o pauză de la programul normal pentru a rezolva aceste puzzle înfiorător. Mai ales că rezolvarea acestui gen de test vă pune în mișcare creierul, lucru foarte bun pentru organismul dumneavoastră, dar și pentru starea de spirit.

Ai reușit să vezi fantoma din imaginea care se află în galeria foto a articolului? În imaginea dată există o mulțime de dovleci și multe schelete, dar unde să fie fantoma? Pentru a încerca să o găsiți, de ce nu împărțiți imaginea în secțiuni și lăsați ochii să se uite peste fiecare sfert al imaginii, în loc să o priviți în întregime, ceea ce o poate face mult mai dificilă.

Sugestii prețioase
Dacă nu ați găsit-o încă, probabil vă întrebați dacă ați fost păcălit, dar nu vă temeți, cu siguranță este pe acolo pe undeva. Ca și sugestie, de ce să nu te uiți la partea dreaptă a imaginii, dacă ți-ai concentrat eforturile pe stânga, vei căuta mult timp. Dacă încă cauți, nu mai derula, deoarece răspunsul vine.

Fantoma se ascunde chiar la vedere! Ai reușit s-o vezi? Dacă ți-a plăcut asta, de ce să nu încerci să găsești șase cuvinte în această imagine a grădinii? Doar cei mai inteligenți oameni o pot rezolva.

Apropo de oameni inteligenți, doar cei cu un IQ ridicat pot reuși să răspundă la această ghicitoare complicată. Esti unul dintre ei? Testul a lăsat mii de oameni scarpinându-se în cap de frustrare, încercând cu disperare să rezolve. Dacă v-ați plictisit să căutați fantoma, puteți vedea răspunsul tot în galeria foto a articolului.

Lasă un comentariu