Teo Trandafir revine in fata camerelor

eduard

Teo Trandafir, cunoscuta personalitate media, își va relansa cariera în lumea digitală prin lansarea propriului său podcast. La vârsta de 55 de ani, Teo, acum activă în domeniul radio, se pregătește să revină în fața publicului, de această dată pe o nouă platformă.

Podcastul Teo Trandafir:

O Nouă Etapă Teo Trandafir, odată prezentatoare la Kanal D și acum voce familiară la radio, se aventură în universul podcasturilor, o inițiativă personală ce îi va permite să se reconecteze cu audiența într-un mod autentic și contemporan. Podcastul ei va oferi episoade săptămânale, unde va aborda diverse subiecte de viață și va invita personalități interesante pentru discuții profunde și captivante.

Podcastul, un Proiect de Suflet Teo Trandafir a mărturisit că acest proiect este unul apropiat de sufletul său, un mod de a-și exprima părerile și de a împărtăși experiențe valoroase. Cu o carieră impresionantă în televiziune, ea își propune acum să creeze un spațiu de dialog și reflecție, unde fiecare invitat să aducă cu sine povești și lecții de viață.

Teo Trandafir și Mircea Badea, un Duo Surprinzător Un detaliu interesant este colaborarea sa cu Mircea Badea, un alt nume de referință în peisajul media românesc. Acest parteneriat promite să aducă un suflu nou și perspective diverse, combinând experiența și stilurile unice ale ambilor gazde.

În Așteptarea Debutului Podcastului Fanii și publicul larg așteaptă cu nerăbdare debutul acestui podcast, curioși să descopreze direcția pe care Teo Trandafir o va aborda în această nouă aventură media. Promisiunea unor conversații sincere și interesante este un motiv de entuziasm pentru cei care au urmărit-o pe Teo de-a lungul carierei sale.

Un Nou Capitol în Cariera Teo Trandafir Acest podcast reprezintă un nou capitol în cariera versatilă a Teo Trandafir, marcând o evoluție naturală în lumea digitală. Cu o abordare personală și profundă, Teo își propune să creeze un spațiu unde poveștile de viață și experiențele se împletesc, aducând o nouă perspectivă audienței sale.

„O să fie despre oamenii din viaţa mea şi a lor. Oameni care au lucruri pe care mi le pot spune doar mie, cumva. Nu aş vorbi (n.r. întrebată de invitați), să nu fie cu ghinion.

Dat visul vieţii mele este să o văd şi să stau de vorbă cu Michele Obama. Proiectul podcastului este unul personal, care însă nu putea porni fără o experienţă profesională. Am prieteni care au sărit să mă ajute. Iar oamenii care mi-au fost alături de la început, vor avea un loc special. Nici primul sponsor nu îl voi uita”

Cât despre numele pe care îl va purta podcastul, realizatoarea de radio-televiziune a precizat că „Gând la gând”. La momentul actual, fosta prezentatoare de la Kanal D se află la pupitrul Radio Impuls, la emisiunea „Bară la bară” cu Mihai Hînda.

Nu va fi singură în acest proiect, ci alături de Mircea Badea, jurnalistul de la Antena 3. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat o imagine cu un microfon de podcast, anunțând că „această vreme a venit”. De altfel, a explicat și ce nume va purta podcastul, dar și despre ce va fi vorba în el, de fapt.

„Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit. O să fim împreună din nou, cum ştim noi”, a scris marți, 12 decembrie, Teo Trandafir pe Facebook.

Teo Trandafir își lansează propriul podcast, intitulat „Gând la gând”, unde îl va avea invitat prima dată pe Mircea Badea, care a fost primul partener de emisiune al prezentatoarei, la începutul carierei sale

Lasă un comentariu