Teo Trandafir, nevoita sa-si ia la revedere de la fiica ei, Maia. Decizia luata de tanara..

eduard

Teo Trandafir , prezentatoarea de la Kanal D are o relatie extrem de apropiata cu fiica ei Maia, dar in acelasi timp este constienta ca o sa vina si momentul in care adolescenta, care se apropie de varsta majoratului, isi va croi propriul drum in viata.

Fiica lui Teo Trandafir si-a anuntat mama ca vrea sa studieze in strainatate.
Teo Trandafir are o relatie foarte apropiata cu fiica ei Maia, dar este constienta ca va veni si momentul in care tanara, care se apropie de varsta majoratului, isi va croi propriul drum in viata.

Prezentatoarea de la Kanal D se pregateste sufleteste pentru despartirea de fiica ei, mai ales ca Maia i-a spus ca vrea sa studieze in strainatate. Pentru prima data in viata, cele doua nu vor mai locui impreuna.

„Nu am nici cea mai mica idee cum va fi dupa ce va implini 18 ani, am stat si m-am gandit la asta. Ea probabil va pleca si despartirea asta geografica va impieta cumva asupra intimitatii relatiei noastre, dar nu avem ce sa facem. Nu pot sa o tin in casa pentru ca eu vreau sa o am alaturi. Nu mi se pare corect. Om trai si om vedea”, a declarat Teo Trandafir, pentru EGO.ro.

Toti plecam de acasa
Teo Trandafir spune ca o va lasa pe fiica ei sa isi urmeze visurile, chiar daca ii va lipsi enorm atunci cand va pleca de acasa. Prezentatoarea a mai spus ca ar fi un gest egoist din partea sa o tina pe Maia acasa, doar ca sa o aiba mereu aproape.

„Nu sunt eu prima, nici ultima si nu pot schimba ceva. Mi se pare egoist sa ma gandesc la o alternativa sa ii spun sa nu plece, ca sa nu sufar eu. Ar fi inuman. Are visul ei si este firesc sa si-l urmeze. Asa cum am facut toti. Pana la urma si eu am plecat de acasa”, a mai povestit Teo Trandafir.

Fiecare are programul ei
Prezentatoarea isi aduce aminte ca in trecut cele doua aveau un program comun, dar odata cu trecerea anilor, Maia a vrut sa iasa tot mai mult prietenii. Un lucru nomal in lumea adolescentilor.

„Mi se pare o prostie sa pui unui copil de 18 ani niste ritualuri de la care tu nu te abati. Este in functie de programul ei, de prietenii ei, cu cine vrea sa iasa, cat vrea sa stea. Daca prietenii ei merg la munte, nu pot sa spun stai cu mine ca sa tinem ritualul. Au fost vremuri cand aveam activitati multe impreuna, dar s-au dus”, a mai povestit, razand, Teo Trandafir pentru sursa citata.

Lasă un comentariu