Teo Trandafir, dezvăluiri nemaiștiute din perioada adolescenței: ”Eram grasa poporului! Făceau mișto de mine”

0

Teo Trandafir s-a luptat ani la rândul cu kilogramele în plus, iar din cauza faptului că s-a simțit complexată, în urmă cu șase ani a apelat la operația de micșorare a stomacului și a slăbit enorm.

Prezentatoarea emisiunii ”Teo Show” a povestit cum a reușit să scape de kilogramele în plus, dar și prin ce momente neplăcute a trecut de-a lungul timpului.

Vedeta a povestit faptul că perioada adolescenței a fost una normală, doar că odată cu trecerea timpului totul s-a schimbat. După vârsta de 21 de ani, colegii prezentatoarei TV au râs de multe ori de ea, însă întotdeauna Teo a găsit puterea să treacă peste acele răutăți.

„Undeva la 21 de ani am început să mă îngraş. Pentru început au fost 25 de kilograme, din ianuarie până în septembrie. Mi-am dat seama că nu mă pot opri. Nu era din cauza mâncatului şi asta mă speria. Cred că totul a avut o componentă hormonală. În momentul în care s-au schimbat anumite lucruri şi am devenit femeie, brusc am început să o iau razna şi asta fără a modifica dozele de mâncare. Am stat şi m-am gândit în toate felurile. Nu mâncam mai mult decât altă dată, nu mâncăm la alte ore. Am continuat să mă îngraş, am ajuns la un moment dat la 140 de kilograme. Dar viaţa mi-a dat şansa exact atunci să fiu aleasă pentru asta”, a povestit Teo.

„Multe dintre telespectatoarele noastre de atunci s-au identificat cu mine. Eram grasa poporului român. Şi am avut norocul să fiu oarecum atipică şi extrem de familiară celor care mă urmăreau”, a completat Teo Trandafir.

Teo, vânzătoare de sticlărie și bilete de odihnă
Teo Trandafir a cucerit publicul din România încă de la primele apariții televizate. Simpatică și mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta s-a menținut în topul preferințelor ani de-a rândul. A ajuns deja la peste două decenii de când îi încântă pe telespectatori cu buna dispoziție care o caracterizează. Începutul a fost însă unul greu și pentru Teo Trandafir. Înainte de a intra în casele românilor, aceasta a avut o meserie ca oricare alta. A fost o simplă vânzătoare.

”Vindeam sticlărie și bilete de odihnă în magazinul Eva, din București, asta am făcut la început. Am plecat de la raionul meu de sticlărie, m-am dus la facultate, am dat masterul, am luat 10, l-am băgat într-un caiet studențesc și m-am întors la tonetă. Cu diplomă cu 10 în caiet”, a povestit Teo Trandafir.