Telefonul, adidașii și căștile lui DJ Lalla au fost găsite lângă blocul în care s-a cazat! Răsturnare de situație în cazul tragediei

eduard

Pe 28 septembrie, dimineața, turiștii care se plimbau pe plaja din Mamaia aveau să descopere trupul neînsuflețit al unei tinere, despre care ulterior s-a aflat că este Laura Roșca, alias Dj Lalla, de 34 de ani. Anchetatorii aflați la locul faptei începeau investigațiile, ulterior fiind aflate și concluziile necropsiei. Dar, noi informații și descoperiri, vin ca o răsturnare de situație în cazul tragediei.

Necropsia certifică faptul că DJ Lalla ar fi murit înecată
După descoperirea trupului pe plaja din Mamaia Nord, anchetatorii au luat în calcul toate variantele, inclusiv suicidul.

medicii au făcut și necropsia, precizând că tânăra de 34 de ani avea apă în plămâni și o cantitate considerabilă de sare, deși procurorul de caz spunea că datele nu puteau fi date încă publicității:

”A fost efectuată astăzi o necropsie a cadavrului. Concluziile medico-legale nu pot fi comunicate.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.”declara Daniel Alexandru Olteanu, de la parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

În urma acestor date, anchetatorii au decis să considere să nu excludă, totuși, și posibilitatea unei crime, continuând investigațiile în zona în care Dj Lalla fusese găsită.

Au fost găsite telefonul, adidașii și căștile lui DJ Lalla
Noi informații vin să facă, cât de cât, lumină în acest caz extrem de bizar. Astfel că, recent au apărut informațiile conform cărora telefonul, adidașii și căștile lui DJ Lalla au fost găsite lângă blocul în care s-a cazat.

Lucrurile tinrei fuseseră descoperite de un om al străzii, spun ancehtatorii cazului. În același timp, s-a trecut și la audierea proprietarului respectivului apartament, un prieten al regretatei tinere.

Din investigațiile făcute și din postările fetei, inclusiv ultima înaintea decesului, s-a tras concluzia că Dj Lalla ar fi fost într-o perioadă extrem de depresivă, și că deznodământul ar fi venit în urma acestei situații.

Tatăl tinerei recunoaște că ar fi fost depresivă
Familia tinerei a venit din Aiud la Constanța pentru a ridica trupul, iar tatăl acesteia recunoaștea că fiica sa ar fi avut probleme cu depresia:

”Ea, acum vreo lună, a avut o stare, o depresie şi a fost internată. Îşi făcea tratament. Eu am o prietenă psiholog, făcea şedinţe online cu doamna.

Cam toţi artiştii din România au perioade de genul ăsta. Noi le avem mai amplificate pentru că noi lucrăm foarte mult pe partea emoţională.”, declara tatăl Laurei Roșca, conform Observator.

Cât despre cei care au cunoscut-o pe Dj Lalla, aceștia spun că ”era o fire foarte veselă, plină de viaţă. O fire fericită. Adică nu părea a fi o fire depresivă în niciun caz.”

Ancheta este în curs, procurorii încercând să elimine toate pistele.

Lasă un comentariu