„Te iubesc, Ale, nimeni nu-ți va putea lua locul”. O viitoare mireasă a murit la doar 21 de ani, după ce și-a făcut o operație de mărire a bustului, în Italia

eduard

„Te iubesc, Ale, nimeni nu-ți va putea lua locul”. O viitoare mireasă a murit la doar 21 de ani, după ce și-a făcut o operație de mărire a bustului, în Italia
A vrut să arate perfect în ziua nunții și a apelat la chirurgia estetică pentru a-și mări sânii, cu gândul la decolteul perfect. Dar nu a apucat să se bucure prea mult.

La doar 21 de ani, Alessia Neboso a murit la doar câteva zile după intervenție. Urma să se mărite cu alesul inimii sale, Mario Lucchesi, cu care era împreună de multă vreme.

A început să se simtă rău, la doar câteva zile după operația de implant mamar. Alessia a făcut febră, se simțea obosită, slăbită și avea probleme gastro-intestinale. După ce starea ei s-a înrăutățit, familia a dus-o la camera de urgență a Clinicii Villa dei Fiori din Acerra, lângă Napoli, Italia.

A murit după operația de mărire de sâni

Când a fost internată, pe 20 septembrie, starea ei era critică, scrie Daily Mail. „Colegii care erau de serviciu au înțeles imediat că situația este foarte gravă. Indicatorii ei funcționali au fost toți modificați; rinichii deja cedau, numărul ei de celule albe din sânge era de 17.000 și începea să aibă dificultăți de respirație.

Intervalul normal pentru un număr de celule albe din sânge este de obicei între 4.000 și 11.000 pe microlitru. Am supus-o la toate testele posibile. Am vrut să înțelegem unde a fost localizat infecția. Am făcut o ecografie și o tomografie a abdomenului, o altă tomografie a toracelui, din care am înțeles că problema vine de la plămâni”, a declarat doctorul Feliciano Ciccarelli.

Alessia a fost stabilizată și dusă la reanimare. Însă, în ciuda încercărilor medicilor de a o ține în viață, ea a murit în urma unui stop cardiac câteva ore mai târziu.

Visul tinerei era să aibă sânii mai mari. „Visul ei a fost să se căsătorească purtând o rochie frumoasă, decoltată, care să-i scoată în evidență noul decolteu. Alessia avusese întotdeauna un complex legat de sânii ei mici, deși nu erau chiar atât de mici, de fapt: după părerea mea, erau aproape perfecți. Dar ea nu voia să asculte sfaturi şi se hotărâse să-i mărească; nu-i păsa ce spuneau alții. Nici nu voia să-şi asculte iubitul; nici el nu era pentru. Când a venit la mine acasă pentru o manichiură, nu a vorbit despre nimic altceva și a fost foarte fericită că și-a făcut curaj să meargă la chirurg”, a declarat o prietenă a tinerei.

Alessia decisese să-și mărească sânii cu câteva mărimi la o clinică specializată în chirurgie plastică. Ea a mers mai întâi acolo pentru teste de rutină înainte de a se întoarce pe 11 septembrie pentru operație și a fost externată în aceeași zi. „Ea a fost bine până pe 18. Primele probleme au apărut în acea seară și au continuat în dimineața următoare. Apoi, s-a înrăutățit până pe 20, când a ajuns la clinică în stare critică și în cod roșu”, a mai spus doctorul Feliciano Ciccarelli.

Familia Alessiei a depus o plângere, iar poliția investighează acum. „Dacă au fost probleme, acestea trebuie să iasă la iveală. Dacă Alessia a murit din cauza medicilor, vrem dreptate. Se descurca grozav, era frumoasă, tânără și sănătoasă. Trebuie să ni se spună ce s-a întâmplat în sala de operație”, au declarat părinții tinerei.

La rândul său, Mario a scris pe rețelele de socializare: „Te iubesc, Alè, nimeni nu-ți va putea lua locul. Vei fi pentru totdeauna femeia mea! Ești cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Nu voi avea milă de nimeni până când nu ți se va face dreptate. Vei fi mereu în inima mea și a familiei tale. Te iubesc atât de mult”.

Lasă un comentariu