Tatăl Mădălinei Manole, acuze grave la adresa unei persoane publice: ”Moartea soţiei mele, tragedia ei, a adus şi o fericire unei persoane!” Ion Manole a murit răpus de COVID

0

Tatăl Mădălinei Manole a murit miercuri noapte în spitalul din Ploiești. La moartea soției Eugenia, din martie 2017, Ion Manole lansa acuzații incredibile.
Tatăl Mădălinei Manole, în vârstă de 77 de ani, a murit miercuri noapte în spitalul din Ploiești. Internat la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Ploiești, tatăl artistei fusese depistat pozitiv în urmă cu mai multe zile la testul COVID, dar în ultimele 48 de ore starea sa se înrăutățise brusc. Și băiatul lui Ion, Marian, a fost infectat cu coronavirus, dar el a contractat o formă mai ușoară.
La moartea soției Eugenia, survenită pe 4 martie 2017, Ion Manole lansa acuzații incredibile la adresa unei persoane publice, o doamnă psiholog, care făcuse o serie de comentarii despre femeia cu care Ion Manole fusese căsătorit vreme de 51 de ani.
Tatăl Mădălinei Manole nu a iertat pe nimeni: ”O desființa în fiecare săptămână pe fata mea”
„Aş vrea să mulţumesc cuiva. Această moarte, a soţiei mele, tragedia ei, a adus şi o fericire unei persoane care suferea foarte mult când o vedea pe soţia mea (…) O desfiinţa în fiecare săptămână pe fata mea. Se dă mare prietenă, era prietenă cu fata noastră, dar nu a fost niciodată. Într-o emisiune de pe televizor, nu ştiu ce arăta acolo despre necazurile noastre şi ea s-a exprimat aşa <>. Ei, atunci fii fericită, că nu mai e nevoie să te duci la doctor să îţi întinzi pielea. Îţi revine pielea la loc”, a declarat atunci Ion Manole.
Cunoscuta cântăreață de muzică ușoară Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Analiza toxicologică a dezvăluit faptul că solista înghițise 400 ml de Furadan, după ce înregistrase un mesaj video de adio destinat familiei. Căsătorită cu sunetistul Petru Mircea, Mădălina Manole devenise mama unui băiețel, care după dramă a rămas în grija tatălui. Faptul că nu au putut să-și vadă aproape deloc nepotul a contribuit enorm la erodarea stării de sănătate a părinților Mădălinei Manole.